Viinijuhlat

Viinijuhlat 2024

Alueen siivoustalkoot Kuopion kansainvälisillä Viinijuhlilla 28.6. - 6.7.2024.

Tarkoitettu Puijo Wolleyn pelaajille ja heidän vanhemmilleen sekä kaikille seuran vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille!


Tule mukaan leppoisaan ja ahkeraan talkoorinkiimme; kerrytät samalla mukavasti euroja joukkueellesi. Lisätiedot Maarit Viljakaiselta maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi tai puh 050 3066889.

TEHTÄVÄNKUVAUS:

Tehtävämme on alueen siivous työvuorojen mukaisessa järjestyksessä. Aamuvuoro siivoaa edellisen illan jäänteet, tyhjentää roskikset ja lakaisee alueen lakaisukoneen pääsemättömiltä alueilta. Iltavuorolaiset tyhjentävät roskiksia, pullokontteja ja siivoavat aluetta vuoron ajan. Työ on puuhakasta, mutta mukavaa ja sitä tehdään pareittain/ryhmässä.

TALKOOVUOROT

Ilmoittautuminen talkootehtäviin tehdään Talkoorekisteri-sivuston kautta.

Talkoorekisteri

Luo Talkoorekisteriin tunnukset tai kirjaudu Google-tunnuksillasi. 

Koodilla PuWoTalkoot liittyminen talkooryhmään ja pääset tutustumaan talkootehtäviin, näet tarvittavat talkoolaismäärät ja samalla tietysti ilmoittaudut talkoolaiseksi.

Yleinen ohje kaikille talkoolaisille, että reipasta, oma-aloitteista, sisukasta ja ahkeraa työotetta tarvitaan jokaisessa tehtävässä ja vuorossa! 

Illan talkoovuoroihin ikäraja 18 v. Aamuvuorossa reipasotteiset A-C junnut voivat tehdä myös vuoroja.

Tiedäthän että Puijo Wolley Junioreiden talkoolaiset on vakuutettu talkootöiden ajalle Olympiakomitean ja Pohjolan tuplaturvavakuutuksella. Lisätietoja täältä