myClub

Lue tästä ilmoittautumisen ohjeet ja ehdot. 


Kaikkiin Puijo Wolley Junioreiden joukkueisiin ja harrasteryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta. myClubissa voit hallinnoida omia tietojasi, näet laskusi ja joukkueet, mihin olet ilmoittautunut sekä niiden tulevat harjoitukset. Voit myös helposti seurata seuramme ajankohtaisia tiedotteita.

Kun teet rekisteröitymisen jälkeen ilmoittautumisen jäseneksi, sinulle lähetetään seuran jäsenmaksulasku. Rekisteröityessä valitset oikean joukkueen pelaajan syntymävuoden mukaan. Kausimaksut laskutetaan erikseen, laskut tulevat sähköpostiisi ja näet ne myös myClub sovelluksesta.

Kysymykset - toimisto(a)puijowolley.fi

PUIJO WOLLEY JUNIORIT MYCLUB

 

1 myClub rekisteröityminen ja käyttö

1.1 Ilmoittautumisen ohjeet ja ehdot

Kaikkiin Puijo Wolley Junioreiden joukkueisiin ja harrasteryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta. myClubissa voit hallinnoida omia tietojasi, näet laskusi ja joukkueet mihin olet ilmoittautunut sekä niiden tulevat harjoitukset. Voit myös helposti seurata seuramme ajankohtaisia tiedotteita.

Käytä ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla internet-selainta. Helpoiten toimintaan ilmoittautuminen onnistuu tietokoneella. Ilmoittautumisen ja tilin luomisen jälkeen voit ladata ja kirjautua sovellukseesi juuri luomilla tunnuksillasi. myClub-tilin luominen tapahtuu aina ilmoittautumisen yhteydessä eikä sitä voi tehdä etukäteen.

Kysymykset - toimisto(a)puijowolley.fi

 

2 Laskutus ja laskutuksen yksityiskohdat

Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina MyClub palvelusta. Olemme siirtäneet seuramme kuluttajalaskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Amili Oy:lle. Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:

-        suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta

-        tilinumero vaihtuu, maksa aina laskulla näkyvälle tilille

-        Visma Amili Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.

Jos et saa laskua sähköpostiisi, niin tarkista roskaposti- ja/tai mainokset-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään, niin olethan yhteydessä toimistolle. Laskun löydät myös omalta myClub-käyttäjätililtäsi kohdasta "Laskut". Laskun maksuehto on 14 päivää. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää! Eräpäivän jälkeen muutoksia ei ole mahdollista tehdä.

Jos maksat liikuntaedulla (ePassi), tee omassa sovelluksessa tarvittavat toimenpiteet ja ilmoita maksusta toimistolle. Kirjaamme laskulle suorituksen. Liikuntaeduilla tehdyistä maksuista emme voi palauttaa rahoja. Etua voi käyttää kausi- tai tapahtumamaksuun, jäsenmaksu tulee aina maksaa henkilökohtaisesti. Voit maksaa kausimaksun kokonaan tai osittain liikuntaetuudella.

Jos alaikäisen kausimaksun maksaa jokin toinen taho (esimerkiksi SOS Lapsikylä) ja tarvitset laskun, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kausimaksujen laskutus tapahtuu kymmenessä (10) erässä.

 

3 Jäseneksi liittyminen ja joukkuetoimintaan ilmoittautuminen

Alaikäisen pelaajan huoltaja tekee rekisteröitymisen järjestelmään. Täysi-ikäinen pelaaja rekisteröityy itse. Rekisteröitymisen jälkeen tulee linkki sähköpostiin, josta pääsee kirjautumaan/ilmoittautumaan toimintaan. myClubia voi tämän jälkeen käyttää sovelluksessa tai selaimessa. Kun rekisteröityminen on tehty, ilmoittaudutaan seuran jäseneksi valitsemalla kohdasta Kurssit -> Liity jäseneksi. Tällöin muodostuu seuran jäsenmaksulasku, joka tulee sähköpostiin ja näkyy myös sovelluksessa kohdassa Laskut. Kausimaksujen laskutus tapahtuu myöhemmin ja se tehdään pelaajan lopullisen joukkueen mukaan. Entisille, pelkästään jäsenille lähetetään jäsenmaksulasku. Myös pelkästään jäseneksi liittyvät tekevät rekisteröitymisen ja ilmoittautuvat seuran jäseneksi.

Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan kausittain seuran vuosikokouksessa. Kaudella 2024–2025 jäsenmaksun suuruus on 30 euroa. Jäsenmaksu on pakollinen kaikille pelaajille ja pelaavissa joukkueissa harjoitteleville sekä kerhotoimintaan osallistuville. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenmaksu on voimassa toimintakauden (1.7.–30.6.) ajan.

3.1 Ilmoittautumisen ohjeet

Uusi jäsen

Käytä myClub-tilin luomiseen ja ilmoittautumiseen internet-selainta. Helpoiten toimintaan ilmoittautuminen onnistuu tietokoneella. Ilmoittautumisen ja tilin luomisen jälkeen voit ladata ja kirjautua sovellukseesi juuri luomilla tunnuksillasi. myClub-tilin luominen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä voi tehdä etukäteen.

Lataa sovellus tästä linkistä: myClub

Voit lisätä samalle käyttäjätilillesi kaikki seuratoiminnassa olevat lapsesi ja itsesi. Voit hallinnoida samalla myClub-tilillä useiden eri seurojen toimintoja.

Vanha jäsen

Jos sinulla on jo tunnukset Puijo Wolleyn myClubiin, voit tehdä ilmoittautumisen myClub-sovelluksessa. Avaamme ilmoittautumisen ennakkoon jäsenillemme, jonka jälkeen vapaat paikat avautuvat uusille pelaajille ja harrastajille.

Kirjaudu sovelluksessa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana itse luomasi salasana. Mikäli et muista kirjautumistunnuksiasi, voit tilata uuden salasanan kohdasta "Salasana unohtunut?".

Muista päivittää jäsentietojasi, mikäli niihin tulee muutoksia.

Jos et näe tililläsi mitään tai et pääse kirjautumaan sisään, tarkasta ensimmäisellä rekisteröitymiskerralla roskapostisi sekä mainokset-kansio. Jos kansiot ovat tyhjiä, laita viestiä toimisto(a)puijowolley.fi ja lähetämme sinulle tilin uuden aktivointilinkin.

3.2 Ilmoittautumisen yleiset ehdot

Järjestämme säännöllistä toimintaa jäsenillemme. Yksittäisiin tapahtumiin osallistuminen ei vaadi liittymistä jäseneksi. Jäsenmaksun voi maksaa toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäseneksi voi liittyä, vaikka ei osallistuisikaan seuran joukkue- tai muuhun toimintaan. Jäsenmaksu on aina henkilökohtainen eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle. Jäsenmaksu on voimassa toimintakauden (1.7.–30.6.) ajan.

 

4 Ohjeita myClubin käyttöön

4.1 Ohjeita seuran harrastajille ja harrastajan vanhemmille/huoltajille

https://docs.myclub.fi/v/member/

4.2 Ohjeita seuran toimihenkilöille ja joukkuesivuston ylläpitäjille

https://docs.myclub.fi/v/manager/