Jäsenedut

Jäsenetuja saat mm. seuraavilta yhteistyökumppaneiltamme. Jäsenedun lunastat näyttämällä jäsenkorttia ostotapahtuman yhteydessä.

Puijo Wolley ja Intersport Kuopio ovat yhteistyökumppaneita!

Intersport Kuopio tarjoaa Puijo Wolley:n jäsenille -10% lisäalennuksen jalkineista, tekstiileistä ja lentopallopallolajivarusteista pl. kampanja-alehinnat, polkupyörät, sykemittarit ja poistotuotteet.

Lisäksi -25% lisäalennus kaikista Mizuno-merkkisistä tuotteista (hihat, lentopallokengät, lenkkarit..). Käy katsomassa uusimmat pelikenkämallit lentopalloon!

Alennuksen tuotteista saa, kun näytät kassalla pelaaja/jäsenkorttisi kassalla. 

Kaikille seuran jäsenille ilmainen jalka-analyysi. Käytä tilaisuus hyväksesi!

Paul Davies hieroja

Paul on suomalaistunut walesilainen liikunta- ja urheilualan ammattilainen. Paulilla on urheilualan johtamisen tutkinto Swansean yliopistosta sekä hierojan koulutus Kuopion Hierojakoulusta.
Aktiivinen urheilijatausta sekä monipuolinen koulutus ja työkokemus takaavat Paulin ymmärryksen hieronta-asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Olipa kohdallasi kyse vaivojen hoitamisesta tai ennaltaehkäisemisestä, urheilusuoritusten parantamisesta tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista – ota rohkeasti yhteyttä Pauliin! 

Lataa Mehiläisen OmaUrheilu ja linkitä Puijo Wolley Juniorit omaksi urheiluseuraksesi (koodi MEURHEILU). Näet suoraan hoitotiimisi tapaturmatilanteissa. Voit varata tuota kautta myös ajan muiden alojen asiantuntijoille ja palveluihin. Kaikki asiointisi Mehiläisessä kerryttää seuran bonusta.

Tapaturman sattuessa asiakas varaa ajan  OmaUrheilun kautta omalle hoitotiimille tai muulle asiantuntijalle esimerkiksi ortopedille.

  • Ajan varaaminen onnistuu myös aukioloaikojen puitteissa numerosta 010 414 8691 ja Mehiläisen valtakunnallisen ajanvarauksen kautta 010 414 00 aukioloaikojen ulkopuolella.

tai Oma Mehiläinen-sovelluksen kautta suoraan ajanvaraukseen.

Kuopion paras pyörä- ja välinehuolto löytyy Makelta! 

Jäsenille -5% töistä ja lisäksi -15% tarvikkeista (tilattavien osien tai polkupyörien yms.  alennukset sovitaan tapauskohtaisesti). Alennuksen saa esittämällä jäsenkortin maksun yhteydessä. 

Neulamäen koulun kuntosali on jäsenien käytössä

Käytä tilaisuus hyväksesi esimerkiksi lapsesi harjoitusvuoron aikana. Kuntosalin käyttö edellyttää seuramme jäsenyyttä. Jäseneksi voit kätevästi liittyä netissä olevalla jäsenhakemuslomakkeella TÄSTÄ

Kuntosalin käyttöajat arkisin vakiovuorojen aikana, iltavalvojan ollessa paikalla.

Lounasravintola Hyvä Huomen

Ravintola Hyvä Huomen on Biotekniassa, Kolmisopessa ja Pohjola Sairaalalla toimiva lounasravintola. Myös Helenan Soppa Toivalassa kuuluu Hyvän Huomenen ravintoloihin.

Puijo Wolleyn jäsenenä saat lounasvihkon, jossa 10 lounasta ja yksi kaupan päälle, hintaan 98 €. Lunasta etusi jäsenkorttia näyttämällä.

Muista myös kysyä tarjouksia catering-palveluista.