Jäsenedut 2023-2024

Jäsenetuja saat mm. seuraavilta yhteistyökumppaneiltamme. Jäsenedun lunastat näyttämällä jäsenkorttia ostotapahtuman yhteydessä.

Puijo Wolley ja Intersport Kuopio ovat yhteistyökumppaneita!

Intersport Kuopio tarjoaa -10 % alennuksen normaali hyllyhinnoista (tai normaali tarjoushinnoista ) Alennusta ei myönnetä kampanjahinnoista esim. Viheltäen menee, Black Friday, ALE tai muut vastaavat kampanjat.

Alennus ei koske poistotuotteita, polkupyöriä, sykemittareita eikä seurakauppatuotteita. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin.

Lisäksi -25% lisäalennus kaikista Mizuno-merkkisistä tuotteista (hihat, lentopallokengät, lenkkarit). Käy katsomassa uusimmat pelikenkämallit lentopalloon!

Alennuksen tuotteista saa, kun näytät kassalla pelaaja/jäsenkorttisi kassalla. 

Kaikille seuran jäsenille ilmainen jalka-analyysi. Käytä tilaisuus hyväksesi!

Elevate Hieronta ja hyvinvointi

https://www.elevatehieronta.fi/ 

Varaa aikasi tästä: ajanvaraus

Paul Davies on suomalaistunut walesilainen liikunta- ja urheilualan ammattilainen. Paulilla on urheilualan johtamisen tutkinto Swansean yliopistosta sekä hierojan koulutus Kuopion Hierojakoulusta.
Aktiivinen urheilijatausta sekä monipuolinen koulutus ja työkokemus takaavat Paulin ymmärryksen hieronta-asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Olipa kohdallasi kyse vaivojen hoitamisesta tai ennaltaehkäisemisestä, urheilusuoritusten parantamisesta tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista – ota rohkeasti yhteyttä Pauliin! 

Rentoutus  •  Syvähieronta  •  Urheiluhieronta  •  Triggeripisteet
Lihasten kalvorakenteiden venytys  •  Laitevuokraus

Saat Puijo Wolleyn jäsenenä joko 10 % alennuksen palveluista tai voit halutessasi tehdä sponsorilahjoituksen seuralle - 10 % käyntikertasi hinnasta.

Kuopion keskustassa, Kauppakatu 12, sijaitsevassa Hair & Beauty Loftissa saat hiustenhoidon (parturi-kampaamo) ja kauneudenhoidon (ripset, kulmat, kynnet) palvelut samasta paikasta. Voit myös ostaa lahjakortin haluamallesi summalle.

Puijo Wolleyn jäsenille -10% kaikkien palveluiden hinnasta. Näytäthän myClubista sähköisen jäsenkorttisi maksaessasi tai voit kirjata jäsenyytesi näkyviin myös ajanvarauksen yhteydessä. Sähköinen ajanvaraus 


Kunnonsali-liikuntakeskus sijaitsee Kuopion keskustassa, viihdekeskus Minnassa (Ajurinkatu 16). 

Kunnonsalin tuntivalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset kehonhallinnat ja joogat, Kinesis ja circuit-tunnit sekä muut voimanhankintaan keskittyvät tunnit ja spinning. Kunnonsalilla pääset harjoittelemaan myös monipuolisella ja reilun kokoisella kuntosalilla, jossa myös Puijo Wolleyn liiganaiset harjoittelevat!

Kanta-asiakkuudesta hyödyt paljonkin, sillä pääset ennakkovaraamaan itsellesi paikan ryhmäliikunnan tunneilta. 

Perheellisten treenaamista edesauttaa Vekaraparkki, jossa lapsesi pääsee puuhailemaan ohjatusti vanhemman kuntoillessa. Kanta-asiakkaille Vekaraparkki on maksuton. 

Kunnonsalin henkilökunnan tavoitat p. (017) 552 3322 tai
kuopio(a)kunnonsali.fi.

Vastaanotto palvelee viikon jokaisena päivänä, tarkistathan vastaanoton aukioloajat Kunnonsalin kotisivuilta.

Lataa Mehiläisen OmaUrheilu ja linkitä Puijo Wolley Juniorit omaksi urheiluseuraksesi (koodi MEURHEILU). Näet suoraan hoitotiimisi tapaturmatilanteissa. Voit varata tuota kautta myös ajan muiden alojen asiantuntijoille ja palveluihin. Kaikki asiointisi Mehiläisessä kerryttää seuran bonusta.

Tapaturman sattuessa asiakas varaa ajan  OmaUrheilun kautta omalle hoitotiimille tai muulle asiantuntijalle esimerkiksi ortopedille.

  • Ajan varaaminen onnistuu myös aukioloaikojen puitteissa numerosta 010 414 8691 ja Mehiläisen valtakunnallisen ajanvarauksen kautta 010 414 00 aukioloaikojen ulkopuolella.

tai Oma Mehiläinen-sovelluksen kautta suoraan ajanvaraukseen.

Kuopion paras pyörä- ja välinehuolto löytyy Makelta! 

Jäsenille -5% töistä ja lisäksi -10% tarvikkeista/varaosista (tilattavien osien tai polkupyörien yms.  alennukset sovitaan tapauskohtaisesti). Alennuksen saa esittämällä jäsenkortin maksun yhteydessä. 

Lounasravintola Hyvä Huomen

Ravintola Hyvä Huomen on Biotekniassa, Kolmisopessa ja Pihlajalinna Sairaalalla toimiva lounasravintola. Myös Helenan Soppa Toivalassa kuuluu Hyvän Huomenen ravintoloihin.

Puijo Wolleyn jäsenenä saat lounasvihkon, jossa 10 lounasta ja yksi kaupan päälle, hintaan 98 €. Lunasta etusi jäsenkorttia näyttämällä.

Muista myös kysyä tarjouksia catering-palveluista.