Talkoot

Seuralle tulee aika ajoin talkoita yhdessä tehtäväksi, näistä suurimpana vuosittaiset Viinijuhlat. Lisätietoa talkoista yleisesti tältä sivulta ja linkeistä tapahtumakohtaisesti. 

VAKUUTUS

Tiedäthän että Puijo Wolley Junioreiden talkoolaiset on vakuutettu talkootöiden ajalle Olympiakomitean ja Pohjolan tuplaturvavakuutuksella. Lisätietoja täältä

VIINIJUHLAT 2024

 

ALUEEN SIIVOUSTALKOITA KUOPION KANSAINVÄLISILLÄ VIINIJUHLILLA 
28.6. - 6.7.2024

TARKOITETTU PUIJO WOLLEYN PELAAJILLE, PELAAJIEN VANHEMMILLE JA KAIKILLE SEURAMME VAPAAEHTOISTOIMINNASTA KIINNOSTUNEILLE!

 

Tule mukaan mukavaan talkoorinkiimme; kerrytät samalla mukavasti euroja joukkueellesi. Kaikki lisätiedot Maarit Viljakaiselta maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi tai puh 050 3066889.

Talkoisiin ilmoittaudutaan www.talkoorekisteri.fi -sivuston kautta. Luo tunnus tai käytä Google-tunnuksia. Koodilla PuWoTalkoot löydät tapahtumamme.

Tehtävämme on alueen siivous työvuorojen mukaisessa järjestyksessä. Aamuvuoro siivoaa edellisen illan jäljet, tyhjentää roskikset ja lakaisee alueen lakaisukoneen pääsemättömiltä alueilta. Iltapäivä-alkuiltavuoro valmistelee kaiken iltaa varten kuntoon, tsekkaa että paikat on viimeisen päälle kunnossa ennen kuin juhlakansa valtaa paikan ja aloittaa ensimmäiset tyhjennyskierrokset illan vilkkauden mukaan. Iltavuoro tyhjentää roskiksia, pullokontteja ja siivoaa aluetta koko iltavuoron ajan. Työ on mukavaa ja sitä tehdään pareittain/ryhmässä.

Illan talkoovuoroihin ikäraja 18 v. Aamuvuorossa reipasotteiset A-C junnut voi tehdä myös vuoroja.