Harraste

Lentopallon ystävä, nykyinen tai aiemmin pelannut, valmentaja tai muuten vaan aktiivinen liikkuja – tule mukaan; lentopallo on hauska laji liikkua monipuolisesti.

Harrastevuorolla otetaan lentopalloon tuntumaa pallotaitoja herätellen ja hauskojen yhteispelien merkeissä.  Harrastevuoro on ensisijaisesti tarkoitettu aikuisikäisille pelaajille ja pidempiaikaista pelikokemusta omaaville nuorille harrastajille.

Harrasteryhmä pelailee Neulamäen koulun liikuntasalissa, Pinokuja 6,  sunnuntaisin klo 18.30-20.00 alkaen 14.8.2022/8.1.2023

Ohjeita aloittamiseen liittyen

Varusteiksi riittää sisäpelikengät, liikkumiseen omasta mielestä sovelias vaatetus ja juomapullo. Polvisuojat voit ottaa mukaan, jos koet ne tarpeellisiksi. 

Harrastevuoron vetäjä on ovella vastassa tulijoita ja hän osaa parhaiten neuvoa vuoron käytännöistä. Kausimaksun valinneita laskutetaan sähköpostitse. Kertamaksulla osallistujat maksavat tullessa käteisellä tai Mobile Paylla (tähän ohjeet mm. aulan ilmoitustaululla).

Jokainen harrastevuorolle osallistuva täyttää alla olevan lomakkeen.

Lisätietoja
 maarit.viljakainen@puijowolley.fi, puh. 050 306 6889

Harrastajamaksut:

Harrastelentopallon syys- ja kevätkauden kausimaksu on 
75,00 €   (yht. 150€). Harrastevuorolle osallistujista tulee myös seuran jäseniä. Jäsenmaksu kaudelle 2023-2024 on 30 € (johtokunta vahvistaa jäsenmaksun syyskokouksessa). Jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen kausimaksun mukana.

Kausimaksut laskutetaan lokakuussa 2023 ja helmikuussa 2024. 

Mikäli et jatka harrastelentopallossa kevätkaudella, tulee siitä ilmoittaa seuran toimistolle 31.12. mennessä. Muussa tapauksessa lähetämme automaattisesti kausimaksun myös kevätkaudesta.

Harraste pelivuorolla voi myös käydä kokeilemassa lentopalloilua kertamaksulla (10 €/kerta). Maksu onnistuu käteisellä tai Mobile Paylla.

Ilmoittautuminen harrasteryhmään tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Puijo Wolley lähettää laskun sähköpostitse. Lue maksuehdot alta. 

Tervetuloa Harrastelentopallovuoroille!

Meillä voit maksaa ePassilla!

ePassi-tunnus 150497 Harrastevuoro, kertamaksu 10 €

ePassi-tunnus 2086999 Harrastevuoro, kausimaksu 75 €

Harrastelentopallo ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Puijo Wolleyn Harrasteryhmään. 

Osallistun harrastetoimintaan ja maksan

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia