Smashball

Smashball on lentopallon helpotettu muoto, jossa pelistä tulee rytmikkäämpää, vauhdikkaampaa ja mielenkiintoisempaa nopeammin. Tätä pelimuotoa voidaan pelata omana lajinaan tai hyödyntää myös nuorimpien harrastajien lajitreeneissä.

Smashballissa on viisi tasoa. Alkuun pallottelu ja pelaaminen tapahtuu kiinnioton kautta ja pallon saa heittää eteenpäin - näin ollen alusta puuttuvat lentopallosta ehkä haastavan lajin alkuun tekevät kosketukset. Taidon karttuessa siirrytään normaaleihin lajikosketuksiin, peli nopeutuu ja muuttuu haastavammaksi. Smashballia voivat pelata eri tasoiset pelaajat yhdessä, sillä sääntöjä voi soveltaa ja sopia vaikka jokaiselle pelaajalle eri tavan koskea palloa.

Smashball sopii omaksi harrastusmuodokseen tai oheisharjoitteluksi lentopallon parissa jo pidempään viihtyneille. Puijo Wolleylla Smashball alkaa uutena harrastusmuotona syksyllä 2021! Tule kokeilemaan rohkeasti, pääset Smashballin kautta tutustumaan lentopalloon ja ehkä innostut tulemaan mukaan myös joukkuetoimintaan! Seurassamme vasta aloittaneet pelaajat ovat myös tervetulleita kokeilemaan ja harrastamaan lajia.

Kausimaksu ja jäsenmaksu

Ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu pelaajalomake täyttämällä kahden ilmaisen tutustumiskäynnin jälkeen. Harrastaja liittyy samalla seuran jäseneksi.  

Jäsenedut löytyvät seuran sivulta tästä. Jäsenmaksu kaudella 2021-2022 on 30 €.

Kausimaksu on syyskausi 85 € ja kevätkausi 85 €.

Syyskausi 3.9.-17.12.2021 ja kevätkausi 14.1.-29.4.2022

Koulujen syys- ja hiihtolomaviikoilla ei ole treenejä.

Lisäksi perhe voi hankkia lapselle  myös harrastepassin, joka sisältää vakuutuksen harrastustoiminnassa, mutta ei oikeuta kilpailutoimintaan.

Muista Lentopalloliiton pelipasseista tietoa tästä

Kaikki pelipassit lunastetaan Suomisportin kautta. Järjestelmä vaatii kirjautumisen, jonka jälkeen omia tietoja on helppo hallita. Suomisport.

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.