Smashball

Smashball on lentopallon helpotettu muoto, jossa pelistä tulee rytmikkäämpää, vauhdikkaampaa ja mielenkiintoisempaa nopeammin. Tätä pelimuotoa voidaan pelata omana lajinaan tai hyödyntää myös nuorimpien harrastajien lajitreeneissä.

Smashballissa on viisi tasoa. Alkuun pallottelu ja pelaaminen tapahtuu kiinnioton kautta ja pallon saa heittää eteenpäin - näin ollen alusta puuttuvat lentopallosta ehkä haastavan lajin alkuun tekevät kosketukset. Taidon karttuessa siirrytään normaaleihin lajikosketuksiin, peli nopeutuu ja muuttuu haastavammaksi. Smashballia voivat pelata eri tasoiset pelaajat yhdessä, sillä sääntöjä voi soveltaa ja sopia vaikka jokaiselle pelaajalle eri tavan koskea palloa.

Smashball sopii omaksi harrastusmuodokseen tai oheisharjoitteluksi lentopallon parissa jo pidempään viihtyneille. Tule kokeilemaan rohkeasti, pääset Smashballin kautta tutustumaan lentopalloon ja ehkä innostut tulemaan mukaan myös joukkuetoimintaan! Seurassamme vasta aloittaneet pelaajat ovat myös tervetulleita kokeilemaan ja harrastamaan lajia.

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.