2008-2010 syntyneiden Tehotreeni

15.3.2021

Olemme mukana Itäisen alueen Tehotreeni-toiminnassa tänä keväänä. Tiistaina 20.4. Tehotreenit tulevat Kuopioon, harjoitukset pidetään klo 17.00 alkaen Neulamäen koululla. Valmentajina toimivat Antti Remes (alueen nuorisopäällikkö) ja Henrik Kosonen (alueen päävalmentaja). Tänä keväänä toiminta painottuu ikäluokkaan 2008–2010 syntyneisiin, mutta ikäluokasta voidaan joustaa tarvittaessa suuntaan tai toiseen. Paikalle ovat tervetulleita myös kyseisten ikäluokkien valmentajat ja pelaajien vanhemmat. Ilmoittautumislinkin löydät uutisen lopusta. 

Terveiset Tehotreenin valmentajilta Antilta ja Hereltä:

”Tehotreenin ajatus on, että D-junnut ja sitä nuoremmat pelaajat kokoontuvat yhteisiin harjoituksiin, joissa käydään läpi lentopallon suoritustekniikat, joita tullaan treenaamaan esimerkiksi alueleireille. Tehotreeni-konsepti on ensimmäinen askel Lentopalloliiton pelaajapolulla.

Kaikkien valmentajien osallistuminen treeneihin olisi todella tärkeää, koska a) heistä on paljon apua treenin vetämisessä, b) heille tulee näkemys juniorin treenin rakenteesta ja sisällöstä, c) toivon mukaan he ovat tulevia aluevalmentajia ja aluejoukkueen johtajia tai huoltajia jne. Kaikki juniorilentopallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita aluejoukkuetoimintaan ja leireille. Leireillä on aikaa ja mahdollisuuksia miettiä yhdessä seurojen pelaajien harjoittelua yms. Aluevalmentajan roolista on mahdollista edetä juniorimaajoukkueen toimintaan ja vaikka valmentajaksikin.

Me lentopallon parissa toimivat tarvitsemme mukaan kaikki ihmiset, jotka haluavat tehdä juniorityötä ja auttaa lapsia/nuoria kehittymään pelaajana.

Toivottavasti kaikki mahdolliset seuratoimijat pääsevät paikanpäälle - valmentajat, vanhemmat, muidenkin joukkueiden valmentajat.

Pelaajille, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet tehotreeneissä voisi kertoa, että keskitymme tekniikkaan ja treenin tempo on rauhallinen. Teho ei tarkoita tässä tapauksessa kovaa tempoa ja rasitusta.”

Alla olevasta linkistä ilmoittautumiseen ja lisätietoihin. 

Kevään 2021 tehotreenipaikat varattavana - Itä-Suomen Lentopallo (ita-suomenlentopallo.fi)