Aikamoisia velikultia

11.4.2022

Huhtikuun Energiset pelaajat B- ja A-poikien joukkueesta

Kevään aurinkoisia päiviä odotellessa on hyvä hakea veijarimaista energiaa ja hyvää tunnelmaa kuulostelemalla huhtikuun energisten pelaajien mietteitä. Kuopion Energian ja Puijo Wolleyn yhteistyön johdosta palkittiin Trever Oyolo B-pojista ja Eevertti Nyyssönen A-pojista. Pojat ovat joukkueensa tsemppareita, jotka omalla ilmeellään ja asenteellaan näyttävät, miten pelataan vakavasti muttei tosissaan. Pojat huomioivat toiset pelaajat ja luovat positiivista ilmapiiriä ympärilleen.

Trever esittelee itsensä seuraavasti.

1. Nimi ja ikä: Trever Oyolo, olen 16-vuotias.
2. Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Harrastatko/oletko harrastanut muita lajeja? Olen harrastanut kuusi vuotta lentopalloa ja harrastin ennen yleisurheilukin.
3. Miten vietät vapaa-aikaasi? Minä vietän vapaa-aikaa aika usein kavereiden kanssa, lepäilen tai sitten olen salilla.
4. Millainen on hyvä joukkuekaveri? Minun mielestäni hyvä joukkuekaveri on semmoinen, että pitää muista huolta, huomioi toista, pitää hauskaa joukkuekavereiten kanssa, mutta antaa myös toisen keskittyä treeniin, eikä pilaa toisen harjoitusta.
5. Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat? Parhaimmat/ hauskimmat treenit on, kun saa lämmitellä joukkuetoverin kanssa ja pieniä pelejä lämmittelyksi.
6. Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden tai muiden urheilijoiden joukosta? Minun idolit/esikuvat lentopallossa ovat Wilfredo León ja Earvin N’Gapeth.
7. Mikä sinusta tulee isona eli onko suunnitelmia opintojen jälkeen? Suunnitelmia opintojen jälkeen niin sähköalan ammatti ja taitava pelaaja lentopallossa.
8. Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille? Terveisiä joukkuekavereille niin pidetään samaa iloista ilmapiiriä joukkueessa ja valmentajalle niin pidetään samaa aktiivistä treeniä ja jatketaan eteenpäin. 💪🏾


... ja tästä Eevertin esittelyä.

1. Nimi ja ikä:  Eevertti Nyyssönen 17 v.
2. Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Harrastatko/oletko harrastanut muita lajeja? Olen pelannut lentopalloa kolmosluokalta lähtien eli noin kahdeksan vuotta. Olen nuorempana harrastanut pesäpalloa ja nykyisin biitsiä lentopallon ohella.
3. Miten vietät vapaa-aikaasi? Vapaa-ajallani olen melko paljon kavereiden kanssa ja sitä kuluu muuhunkin puuhasteluun
4. Millainen on hyvä joukkuekaveri? Hyvä joukkue kaveri kannustaa, tukee ja on reilu toisia kohtaan, sekä kentällä että sen ulkopuolellakin
5. Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat?  Hauskimmat treenit muodostuvat usein tiukkojen pienpelien/pelien ympärille.
6. Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden tai muiden urheilijoiden joukosta? Idolina minulla on ollut Lauri Kerminen siitä asti, kun näin lapsena ensi kertaa hänen pelaavan Kokkolan tiikereissä.
7. Mikä sinusta tulee isona eli onko suunnitelmia opintojen jälkeen? Tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ole, joten tässä on  vielä pohtimista. 
8. Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille? Haluan kiittää kaikkia valmentajia Hautamaestä-Penttiseen, sekä joukkuekavereita siitä, kun olen saanut olla joukkueen mukana sekä treeneissä että peleissäkin.

Taustatiimin kertomaa pojista:

Eevertti ei ole koskaan huonolla tuulella tai ainakaan se ei näy harjoituksissa tai peleissä ulospäin. Loistava asenne ja taito kuunnella. 
Hyväntuulisuus tarttuu ja Treven kohdalla se tarttuu kaikkiin! Iloinen ja energinen veijari.


Aikamoisia velikultia!