Alle 18-vuotiaiden seuraharrastustoiminta jatkuu maanantaista 8.2. alkaen – muille palvelut avataan 13.2.

4.2.2021

Puijo Wolleyn lasten ja nuorten harjoitukset siirtyvät jälleen sisätiloihin. Harjoitusvuorot jatkuvat normaalisti Neulamäessä ja muissa sisäliikuntapaikoissa maanantaina 8.2.2021. Huomioittehan, että rajoitukset jatkuvat yli 18-vuotiaiden osalta ja koskevat näin ollen seuramme harrastevuoroa (sunnuntaisin) ja aikuisten harjoitustoimintaa.

Ottelu- ja turnaustoiminta on Puijo Wolleyn johtokunnan päätöksen sekä kaupungin suositusten mukaan kielletty 12.2. asti. 

Alla olevasta kaupungin tiedotteesta voitte lukea tarkemmin rajoitusten muuttumisista ja myös niistä rajoituksista, jotka jäivät voimaan 12.2. asti.Kuopion kaupungin tiedote 

Kuopion kaupungin johtokeskus on kokoontunut torstaina 4.2. arvioimaan hyvinvointipalveluiden rajoitusten tilannetta.  Tartuntatautilääkärin tilannearvion perusteella ei ole perusteita jatkaa alle 18-vuotiaiden harrastustoiminnan rajoituksia, joten ne puretaan maanantaista 8.2. alkaen. Vaikka tartuntamäärät ovat Kuopiossa olleet laskussa, tilanne voi kuitenkin muuttua nopeastikin. Kaupunki on valmiina tekemään uusia rajoituksia, jos tilanne huononee.  

Rajoitusten purku koskee nyt liikuntapaikoilla tapahtuvaa lasten ja nuorten seuratoimintaa myönnetyillä vuoroilla sekä kaupungin lapsille ja nuorille tarjoamaa ohjattua liikuntaa (toiminnan järjestäjän mahdollisuuksien mukaisesti). 

Kaupunki vetoaa eri harrastuksia tarjoaviin toimijoihin ja urheiluseuroihin, että nämä kantaisivat vastuunsa koronatilanteessa, tunnistaisivat riskitekijät omassa toiminnassaan ja sopeuttaisivat toimintansa niin, että se on turvallista kaikille. Kuopion kaupunki suosittelee myös, että peli- ja kilpailumatkat perutaan toistaiseksi. 

Rajoitukset 12.2. asti koskevat seuraavia palveluita:

Liikuntapaikkapalvelut

Seuraavat Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat on suljettu:  

  • Kuntolaakson ja Tahko Span uimahallit
  • Kuopion kaupungin hallinnoimat kuntosalit
  • Kuopion kaupungin sisäliikuntatilat (mm. Kuopio-halli, Lippumäen ylipainehalli ja Niiralan jäähalli)
  • Koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö
  • Ulkoliikuntapaikkojen pukukoppitilat

Liikkuva Kuopio -sivustolla on määritelty tarkemmin tapaukset, joita rajoitukset eivät koske