Avoimet harjoitukset yhteistyössä OP Pohjois-Savon kanssa

7.11.2022

Tule kurkistuskurssille lentopallon maailmaan ja Puijo Wolleyn toimintaan!

Lauantaina 12.11. järjestetään yhteistyössä OP Pohjois-Savon kanssa lentopallon avoimet harjoitukset eli kurkistuskurssi. Harjoituspaikkana on Neulamäen koulu (Pinokuja 6, sis. käynti A-ovelta), joka siis on kaiken kaikkiaan seuramme kotipesä harjoitustoiminnan osalta. 

Avoimet harjoitukset on suunnattu 4-12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Lajikokeilun tarkoituksena on herättää kiinnostusta meille rakkaaseen lajiin ja tarjota perheille avointa harrastustoimintaa, maksuttomasti. Hippo-lentisliikkarilaiset sekä F-D-ikäiset seuran toiminnassa mukana olevat voivat tulla myös mukaan harjoituksiin.

Päivän aloitus on klo 11.30 ja avoimet harjoitukset kestävät klo 13.00 asti. Osallistujille jaamme ilmaislippuja samana iltana pelattavaan naisten Mestaruusliigan otteluun Puijo Wolley-LP Viesti! Ottelu alkaa Studentialla klo 17.00. 

Avoimiin harjoituksiin ei ole ennakkoilmoittautumista, joten rohkeasti tutustumaan lajiin ja seuraamme! Sisäliikuntavaatetus (ja sisäpelikengät, jos on) ja oma juomapullo mukaan.

Nähdään Neulamäessä!