C-tyttöjen unelma täyttyi Salossa

2.8.2021

Puijo Wolleyn C-tyttöjen unelma täyttyi Salossa, kun joukkue voitti upealla esityksellä ikäluokkansa Kilpasarjan Power Cupissa. Joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään ottelua. Erämenetyksiäkin tuli vain yksi, joten voitaneen hyvin puhua täydellisestä turnauksesta.

Menneellä kaudella SM-lopputurnaus jäi pelaamatta, joten Power Cup voitti toi joukkueelle hieman hyvitystä, sillä vastassa olivat ikäluokan parhaat joukkueet. C-tytöt onnistuivat turnauksessa laajalla rintamalla ja pelin jokaisella osa-alueella. Onnistumiset ruokkivat myös sitä kuuluisaa peli-iloa, joka sitten näkyikin iloisena tuulettamisena ja parantuneena yhteispelinä.

C-tytöt pelasivat joukkueella 

Hanna Kastarinen, Liina Räty, Netta Tolvanen, Katariina Korhonen, Elle Rissanen, Nella Kuronen, Venla Vartiainen, Laura Heikkilä, Kukka-Maaria Kemppainen, Jannika Metso ja Hilkka Pietiläinen. Valmentajat Marko Rautiainen ja Tatu Vartiainen.

C-poikien turnaus oli taisteluilmeeltään hyvä, vaikka tiukat erät kääntyivätkin harmillisesti vastustajille. Poikien joukkueessa oli mukana vasta ikäluokkaan nousseita pelaajia, joten joukkueen saavuttama neljäs sija Tsemppisarjassa oli oikein mainio ja antaa varmasti intoa alkavaan harjoitus- ja kilpailukauteen. 

C-pojat pelasivat joukkueella

Arttu Varpunen, Jonne Herranen, Mikael Niskanen, Totti Tolvanen, Elias Meriläinen, Leo Laitinen ja Toivo Liikanen. Valmentajana Hannu Liikanen ja joukkueenjohtajana Mia Varpunen.