Energistä joulunodotusta

16.12.2022

Joulukuun suuri juhla lähestyy, joten on aika esitellä Puijo Wolleyn joulukuun energiset pelaajat. Nämä pelaajat tuikkivat omassa joukkueessaan positiivisina ja kannustavina tähtinä.

Energinen pelaaja on joukkueensa innostaja ja ilahduttaja, joka omalla esimerkillään luo hyvää ja turvallista ilmapiiriä joukkueessaan, on kaveri kaikille ja omalla tekemisellään auttaa myös valmentajia harjoitusten sujuvuudessa. 

E-junioreiden energisenä pelaajana joukkueen taustaporukan ehdotuksesta palkitaan Vilho Korkeala. Vilho on ensimmäisen kauden puwolaisia ja onkin liittynyt innostuneena pelurina seuramme toimintaan mukaan. Valmentajat kertovat Vilhon olevan aina hyväntuulisena ja reippaana harjoituksissa. Vilho saapuu harjoituksiin ajoissa, mikä tietysti on tärkeää. Saattaapa hän myös hakea pallon omatoimisesti varastosta ja aloittaa sormilyöntien ja muiden lajitaitojen harjoittelun odotellessaan muita. Vilholla on kova halua kehittyä ja oppia uutta. Kaiken tämän lisäksi hän jaksaa aina kannustaa muita harjoituksissa ja peleissä. 

Kertakaikkiaan tärkeitä taitoja on Vilholla jo opittuna!

Toinen joulukuun energiapakkaus on A-tyttöjen Valeria Salmi. Valeria pelaa A-tyttöjen lisäksi naisten 2-sarjassa ja arkeen mahtuu myös opiskelu Kuopion alueen urheiluakatemiassa, Klassikan lukiossa. "Vallu" on positiivinen ja tunnollinen, lujaa päättäväisyyttäkin tuon hymyilevän kuoren sisällä kipinöi. Tällä syyskaudella Vallu on erityisesti kunnostautunut joukkueensa hengen nostajana ja luojana, jonka tuuletukset pelitilanteissa eivät jätä epäselvyyttä vahvasta palosta pelaamista kohtaan. Halua on myös kehittyä ja oppia uutta pelaajana. Fiksuna pelaajana Vallu myös osaa pohtia harjoittelua ja peliä.

Lämpimät onnittelut molemmille palkituille!