Etsimme kahta kesäduunaria ajalle 7.6.-31.7.2021

15.3.2021

Kesäduuni OP:n piikkiin – tule meille töihin!


Kesäduunarin tehtäviin kuuluu seuratoiminnan avustavia tehtäviä (tiedotus, viestintä, tapahtumien suunnittelu ja organisointi), mini-ikäisten harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen sekä Puijo Wolleyn seuratoiminnan edistäminen yhdessä muiden työntekijöiden rinnalla.

Kesäduunarin eduksi katsotaan oma lentopalloilutausta ja tuntemus urheiluseuran toiminnasta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä ja intoa perehtyä asioihin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen lasten kanssa. Hyödynnät osaavasti ja rohkeasti eri ohjelmistoja (ICT-taidot), omasta tietokoneesta on hyötyä työskentelyssä.

Kesätyöntekijän tulee olla 15–17-vuotias nuori.

Palkkaamme kaksi kesätyöntekijää ajalle 7.6.–31.7.2021. Voit hakemuksessa esittää toiveesi, millä ajanjaksolla työskentelysi onnistuisi parhaiten. Työn kesto tulee olemaan kaksi viikkoa. Ensisijaisesti työ tapahtuu kahtena peräkkäisenä viikkona, mutta vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen muutokset ovat mahdollisia.

Palkkaus on 400 €/nuori.

Hakuaika on 15.3.–18.4. Lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemus ja ansioluettelo hakuajan sisällä Puijo Wolleyn toiminnanjohtajalle maarit.viljakainen@puijowolley.fi.

Sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Haastattelut voidaan toteuttaa toimistollamme tai tarvittaessa etänä. Valinnasta ilmoitamme viimeistään 3.5.

#kesäduuniOPnpiikkiin #kesätyö

www.op.fi/pohjois-savo/kesaduuni