Etsimme liikunnallisia, innostavia ja lajitaitoisia ohjaajia

1.7.2021

Lentopallon lajiosaajille, liikunnanohjaajille, liikunta-alan ja fysioterapian opiskelijoille työtarjous syksystä kevääseen tai vaikka pidempäänkin. Työ sopii hyvin opiskelijoille tai osa-aikaista työtä etsiville. Smashball-kerhotoimintaa ja kouludemoja koulupäivien aikana sekä yksi kerhokerta perjantai-iltaisin. Hippo-lentisliikkari kerran viikossa. Toiminta käynnistyy koulujen alkaessa, elo-syyskuun taitteessa.

Meillä käynnistyy Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema Smashball-hanke, johon etsimme iloista ja osaavaa ohjaajaa. Smashball pohjautuu lentopalloon, mutta helpotettuine sääntöineen ja tasoinen tutustuttaa lapset ja nuoret nopeammin lajin perusteisiin. Ohjaustyössä lentopallon lajitaidoista on apua. Opastamme ja koulutamme ohjaajan tehtävään.

Hippo-lentisliikkari starttaa myös syksyllä yhteistyössä Pohjois-Savon Osuuspankin kanssa. Lentisliikkarissa tutustutaan 4-6-vuotiaiden kanssa lentopalloon lajina ja samalla harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja ilon ja innostuksen kautta.

Juuri sinä olet meille sopiva ohjaaja, mikäli iloitset ja innostut yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Sitoudut hommiin ja haluat lisätä lasten ja nuorten päivittäistä liikuntamäärää. Haluat työkokemusta liikunta- ja hyvinvointialalta.

Kotisivuiltamme www.puijowolley.fi lisää infoa.

Ota rohkeasti yhteyttä maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi.

#puijowolleyjuniorit #puijowolley #munseura #meiänseura #liikkuvakuopio #liikunnanohjaaja #opiskelija #osaaikatyö #kerhoohjaaja #liikuntaala #liikunnanopiskelija #fysioterapeuttiopiskelija @italentis @puwonaiset

Löytyykö sopivia opiskelijoita töihin/harjoitteluun?

@savonia_wellness @savonia_terveys @suomenhierojakoulut @tanhuvaara @jyusport_health @islosport