Hae kesätöihin OP:n piikkiin

11.4.2023

Kesäduuni OP:n piikkiin – tule meille töihin! 


Kesäisen seuratyöntekijän tehtäviin kuuluu seuratoiminnan avustavia tehtäviä (tiedotus, viestintä, tapahtumien suunnittelu ja organisointi), mini-ikäisten harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen sekä Puijo Wolleyn seuratoiminnan edistäminen yhdessä muiden työntekijöiden rinnalla.

Seuratyöntekijän eduksi katsotaan oma lentopalloilutausta ja tuntemus urheiluseuran toiminnasta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä ja intoa perehtyä asioihin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen lasten kanssa. Hyödynnät osaavasti ja rohkeasti eri ohjelmistoja (ICT-taidot), omasta tietokoneesta on hyötyä työskentelyssä.

Kesätyöntekijän tulee olla 15–17-vuotias nuori.  (Nuoren tulee täyttää 15 vuotta vuonna 2023, eikä hän saa olla yli 18-vuotias kesätöissä ollessaan.)

Palkkaamme yhden nuoren ajalle 5.6.–4.8.2023. Voit hakemuksessa esittää toiveesi, millä ajanjaksolla työskentelysi onnistuisi parhaiten. Työn kesto tulee olemaan kaksi viikkoa. Ensisijaisesti työ tapahtuu kahtena peräkkäisenä viikkona, mutta seuran tarpeen mukaan työssäolojakso voi olla myös muu. Työssäolojakso sovitaan yhdessä nuoren kanssa.

Palkkaus on 400 €/nuori.

Hakuaika on 13.3.–14.4. Lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemus ja ansioluettelo hakuajan sisällä Puijo Wolleyn toiminnanjohtajalle maarit.viljakainen@puijowolley.fi.

Sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Haastattelut toteutetaan toimistollamme tai tarvittaessa etänä. Valinnasta ilmoitamme viimeistään 8.5.

#kesäduuniOPnpiikkiin #kesätyö

www.op.fi/pohjois-savo/kesaduuni