Helmikuista energiaa A-tytöistä

1.3.2022

Helmikuun energisin pelaaja Inkaliina esittelyssä

Kuopion alueen urheiluakatemiaan kuuluvassa Klassikassa opiskeleva Inkaliina eli Inkku esittelyssä. Joukkueesta kerrotaan, että Inkun ansiosta joukkuekavereilla on kivaa ja valmentajatkin pääsevät nauttimaan hyväntuulisen ja pirteän pelaajan edesottamuksista. Inkku ehtiikin moneen paikkaan; Puijo Wolleyn A-tyttöjen lisäksi hän pelaa naisten 2-sarjaa Wänäri Cowboysissa. 

1. Nimi ja ikä: Inkaliina Kähkönen, 17v.

2. Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Harrastatko/oletko harrastanut muita lajeja? Oon harrastanut lentopalloa 11 vuotta. Pienempänä harrastin suunnistusta.

3. Miten vietät vapaa-aikaasi?  Vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden kanssa ja käyn kotona perheen luona Kuhmossa.

4. Millainen on hyvä joukkuekaveri? Hyvä joukkuekaveri on tsemppaava, yrittää aina parhaansa ja on kaikille reilu.

5. Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat?  Mun mielestä parhaat treenit on silloin kun on paljon porukkaa paikalla ja pystytään treenaamaan kuusikkoa. Toisaalta myös ne treenit on hyviä kun on vähän porukkaa ja saa paljon pallokosketuksia ja harjoitellaan tekniikkaa. Tykkään myös paljon fysiikkatreeneistä, ne tuo hyvää vastapainoa lajiin.

6. Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden tai muiden urheilijoiden joukosta?  Oon seurannu vuosien varrella useita eri urheilijoita ja ne on antanut vaikutteita omaan urheiluun.

7. Mikä sinusta tulee isona eli onko suunnitelmia lukion jälkeen? Mulla ei oo vielä oikeen suunnitelmia lukion jälkeen. Varmaan jään välivuodelle ja teen töitä. Sitten haen jonnekin opiskelemaan.

8. Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille. Me ollaan tällä kaudella pystytty joukkueen kanssa rakentamaan tosi hyvä yhteishenki. Nyt onkin kivaa päästä yhessä treenaamaan kovaa kohti huhtikuun lopussa olevia välieriä!