Helmikuun kuukausitiedote julkaistu ja lähetetty myClubissa jäsenistölle

7.2.2024

HELMIKUU 2024

Juniorijoukkueiden esittely 20.2. Puijo Wolley-LP viesti ottelussa

Tiistaina 20.2. Puijo Wolley-LP Viesti ottelussa esitellään seuramme kaikki juniorijoukkueet. Ottelu alkaa Studentialla klo 18.30.

Tarkempi aikataulu Studentialle saapumisen, istumapaikkojen ja esittelyaikataulun suhteen tulevat ensi viikolla. Joukkueet istuvat ottelutapahtumassa yhdessä, toimihenkilöt joukkueiden kanssa. Pienimpien junioreiden vanhemmat voivat istua lastensa kanssa. Ottelun päätyttyä joukkueista ja liiganaisista otetaan yhteiskuva kentällä.

Pelaajat pukeutuvat esittelyn ja kuvauksen ajaksi pelipaitaan (saa laittaa myös pelihousut) tai jos joukkueella on käytössä esim. seuran verryttelyasu, pukeutuminen siihen on ok. Tärkeintä, että joukkue pukeutuu yhtenäisesti ja seuran logoa/seura-asua käyttäen. Myös toimihenkilöille seura-asuja päälle. Jos pelaajalla ei ole vielä seura-asua, ei hätää! Tärkeintä, että kaikki tulevat paikalle oman joukkueensa kanssa.

Pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät seuraamaan ottelua normaaliin tapaan ilmaiseksi. Kaikille pelaajien vanhemmille ilmainen sisäänpääsy kotiotteluun 20.2.!

Yhteishaku toisen asteen opintoihin

Yhteishaku edessä? Lentopalloilijana kehittyminen tavoitteena?

Urheilijan kaksoisuralle pääsee hyppäämään mukaan hakemalla opiskelijaksi Kuopion alueen urheiluakatemian oppilaitoksiin! Savon ammatti- ja aikuisopisto Sakky ja Kuopion Klassillisen lukion urheilulukio tarjoavat modernit oppimisympäristöt, monialaiset oppimiskokonaisuudet ja -mahdollisuudet sekä kannustavan yhteisön niin opiskeluun kuin urheiluun.

Yhteishaku starttaa 20.2. Ysiluokkalainen ja huoltaja: Katso yhteishakua ajatellen Kuopion alueen urheiluakatemian urheiluoppilaitosten infotallenne! Urheiluoppilaitosten hakuinfo 14.12.2023 on Vimeo

Tutustu oppilaitoksiin, ota yhteyttä ja kysy lisää. Voit myös sopia vierailun ja osallistumisen lentopalloilijoiden aamuharjoituksiin Studentialla!

Urheiluakatemian lentopallon lajivalmentaja

Petteri Penttinen petteri.penttinen(a)puijowolley.fi

Klassillinen lukio, urheilukoordinaattori

Jyrki Blom jyrki.blom(a)opedu.kuopio.fi

Sakky, opinto-ohjaaja, valmennuskoordinaattori

Hanna Linnilä hanna.linnila(a)sakky.fi

Tukea harrastamiseen

Puijo Wolleylla on oma rahasto, josta jaamme tukea, jotta kustannukset eivät olisi este lentopalloharrastukselle Kuopiossa. Rahaston tarkoitus on tukea perheitä harrastusmaksuissa niissä tilanteissa, kun taloudelliset tai sosiaaliset haasteet kuormittavat perhettä, ja uhkaavat keskeyttää tai estää lapsen ja nuoren harrastamisen.

Jaettavan tuen määrä on max. 50 €/kk, kuitenkin siten, että tilikauden aikana tukea voidaan maksaa enintään 150 €/hakija. Jo erääntyneisiin kausimaksuihin ei voi hakea tukea. Lisätietoa luettavissa https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/tukea-harrastamiseen/. Muita harrastamisen tuen reittejä esitellään myös kotisivuilta löytyvän ohjeistuksen yhteydessä.

Power Cup 2024 – ilmoittautuminen on ajankohtaista nyt!

Joukkueen toimihenkilö: Huomioithan toimistolta tulleen ohjeistuksen ja aikataulun Power Cup ilmoittautumiseen liittyen (1. jakson ilmoittautuminen).

Kesän 2024 Power Cup järjestetään omalla, Itä-Lentiksen alueella. Onnistutaanko lähtemään isolla porukalla Joensuuhun? Nyt on myös kannustajilla lyhyt matka tulla paikan päälle seuraamaan pelejä.

Oletko hyödyntänyt Puijo Wolleyn jäsenetuja? Ota käyttöön ne viimeistään nyt. https://www.puijowolley.fi/seura/jaseneksi/jasenedut/

Intersport Kuopio

o   tarjoaa -10 % alennuksen normaali hyllyhinnoista tai normaali tarjoushinnoista. Alennusta ei myönnetä kampanjahinnoista.

o   Lisäksi -25 % lisäalennus kaikista Mizuno-merkkisistä tuotteista (hihat, lentopallokengät, lenkkarit). Käy katsomassa uusimmat pelikenkämallit lentopalloon!

o   Alennuksen tuotteista saa, kun näytät kassalla pelaaja/jäsenkorttisi kassalla. 

Elevate Hieronta ja hyvinvointi, Kauppakatu 5

o   Saat Puijo Wolleyn jäsenenä joko 10 % alennuksen palveluista tai voit halutessasi tehdä sponsorilahjoituksen seuralle - 10 % käyntikertasi hinnasta.

o   https://www.elevatehieronta.fi/

Hair & Beauty Loft, Kauppakatu 12

o   Puijo Wolleyn jäsenille -10 % kaikkien palveluiden hinnasta. Näytäthän myClubista sähköisen jäsenkorttisi maksaessasi tai voit kirjata jäsenyytesi näkyviin myös ajanvarauksen yhteydessä. 

o   Sähköinen ajanvaraus