Jonne ja Kukka-Maaria ovat joulukuun Energisimmät pelaajat

21.12.2021

Energisten pelaajien palkitseminen jatkuu

Joulukuussa valittiin kaksi energistä pelaajaa, jotka molemmat esimerkillään tuovat joukkueeseen virtaa ja voimaa. Energisen pelaajan palkinto luovutetaan pelaajalle, joka on arjen sankari ja porukan innostaja.

C-poikien joukkueesta palkinto lähti Jonne Herraselle. Jonnella on intohimoa lentopallon harrastamiseen ja onneksi samaa tahtoa on kotiväellä; Jonne nimittäin kulkee harjoituksiin Rautalammilta asti! Lisäksi hänen isosiskonsa yleisurheilee kuopiolaisseurassa, joten kilometrejä kertyy vuoden aikana reippaasti. Urheiluperhe siis kaikin tavoin kyseessä.

B-tytöistä palkinnon sai Kukka-Maaria Kemppainen. Kukkiksella kipinä lentopalloiluun on syttynyt Savonlinnassa ja into vaikuttaa kasvavan koko ajan. 

Alla Jonnen ja Kukka-Maarian vastaukset, ja terveiset joukkueelle!

1. Nimi ja ikä: Jonne Herranen, 14 v.
2. Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Harrastatko muita lajeja?: Aloitin lentiksen 7-vuotiaana.  Pelailen jalkapalloa ja salibandya.
3. Suosikkipuuhasi vapaa-ajalla?: Pelailen pleikkarilla ja pyörin kylillä kavereiden kanssa.
4. Millainen on hyvä joukkuekaveri?: Ottaa harjoitukset rennosti, mutta tosissaan eli vähän samanlailla yritän itsekin pelailla.
5. Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat?: Semmoiset, joissa lyödään paljon.
6. Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden tai muiden urheilijoiden joukosta? ”Fanitatko” ketään?: Seurailen useita eri lajeja urheilussa, mutta ei ehkä idoleita ole.
7. Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille.: Kovia pelejä ja paljon mynnäytyksiä kaikille!

1. Nimi ja ikä: Kukka-Maaria Kemppainen, 14-vuotta
2. Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Harrastatko muita lajeja?: Olen harrastanut lentopalloa kuusi vuotta ja tällä hetkellä lentopallo ja opiskelu täyttää illat. 
3. Suosikkipuuhasi vapaa-ajalla?: Vapaa-ajalla olen kavereiden kanssa, lisäksi tykkään leipoa, lukea ja liikkua. 
4. Millainen on hyvä joukkuekaveri?: Muita kannustava ja jutteleva.
5. Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat?: Parhaimmat treenit ovat pelilliset treenit, ja on kiva, kun tulee onnistumisia. On hauskaa, kun kaikilla on hyvä fiilis ja yritystä.
6. Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden tai muiden urheilijoiden joukosta? ”Fanitatko” ketään?: Yleisesti taitava, tsemppaava ja muut huomioon ottava pelaaja. Ei lannistu virheistä. 
7. Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille.: Olette taitavia ja mukavia; levätään jouluna! Kiitos!