Juniorimaajoukkueisiin Puijo Wolleyn edustusta

15.5.2024

U18-poikien EM-kisajoukkue Bulgariaan valittu

Päävalmentaja Oskar Muurinen on tehnyt valinnat U18 -poikien EM-kisajoukkueen osalta. Kisajoukkueeseen Bulgariaan 10.-21.7.2024 valittiin 14 pelaajaa ja varalle yksi pelaaja jokaiselle pelipaikalle (yhteensä 5).

EM-lopputurnaus pelataan 10.-21.7 kahdessa kahdeksan joukkueen lohkossa Bulgariassa Plovdivissa ja Sofiassa. Suomen kanssa samassa alkulohkossa pelaavat isäntämaa ja viime vuoden U17 EM-kakkonen Bulgaria, Puola (EM-5.), Ranska (EM-9.), Turkki (EM-6.), Itävalta (EM-8.), Ukraina ja Portugali

Toisessa lohkossa pelaavat Italia, Tsekki, Belgia, Slovenia, Kreikka, Romania, Espanja ja Viro.

U18 joukkueeseen seurastamme valittiin Leo Laitinen ja Aki Huikari.

Murikoiden valintaleirin 19 talenttia valittu

Elokuun Kreikassa ja Serbiassa pelattavaan EM-lopputurnaukseen tähtäävän U20 -poikien eli Murikoiden 19 pelaajan valintaleirin ryhmä on valittu Kuortaneelle 24.-27.6. Päävalmentajana toimii Matti Alatalo apunaan Jouko Lindberg.


Valintaleirille 24.-27.6. valitut pelaajat, jotka pelaavat Puijo Wolleyssa tai heillä on kasvattajaseuratausta:

Paulus Kriikkula, Aaro Paananen (Kuortane/PuWo) ja Otto Oivanen (Savo Volley/KaPo)
 

Naisten U20 joukkueessa seurayhteisön pelaajista hieno edustus

Puijo Wolleysta U20 maajoukkueeseen valittiin Liina Räty, Hanna Kastarinen ja Veera Help (kasv. LuoWo). Yleispelaajat ja hakkurit valitaan heinäkuussa. Tuolla listalla on joukkueeseen ehdolla Venla Huoman (kasv. Ajo) ja Puijo Wolleyn liigajoukkueen kanssa sopimuksen tehnyt Nea Subotic (kas. Puma-Volley).