Junioripelaaja - sinustako ohjaaja lentisliikkariin tai mini-ikäisille?

12.5.2022

Seurojen lasten liikunnan ohjaajille ja valmentajille tarjolla toukokuussa kaksi LASTEN LIIKE, aloittelevien ohjaajien koulutusta. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja ne toteutetaan osana OKM:n mahdollistamaa Nuorten kesätyöllistämistuen kokonaisuutta.

LASTEN LIIKE, ALOITTELEVIEN OHJAAJIEN KOULUTUS JA LIIKUNTAA KAIKILLE KOULUTUS

yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa. 
Aika ja paikka: la 21.5. klo 9-14 Kuopio, Aurinkorinteen koululla

Ilmoittaudu: ma 16.5. mennessä https://www.pohjois-savonliikunta.fi/koulutuskalenteri/


Ohjaaja saa koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun ja ohjaamiseen. Koulutus avaa inkluusiota ja sen erilaisia mahdollisuuksia aktiviteettien toteutukseen. Koulutuksessa esitellään soveltamisen työkalu, jonka avulla toimintaa voi soveltaa eri kohderyhmille sopivaksi. Ohjaamisen perusasioita käydään läpi ja osallistujalla on valmiudet soveltamiseen sekä jäsennellyn ja selkeän liikuntatuokion toteuttamiseen. Koulutus soveltuu hyvin seurojen ja yhdistysten ohjaajille ja valmentajille,  jotka suunnittelevat kaikille avoimen liikuntatoiminnan käynnistämistä seurassa tai yhdistyksessä. 

 

LASTEN LIIKE, ALOITTELEVIEN OHJAAJIEN KOULUTUS

Aika ja paikka: ti 24.5. klo 16-20 Männistön päiväkoti, Kuopio 
Ilmoittaudu: 17.5. MENNESSÄ https://www.pohjois-savonliikunta.fi/koulutuskalenteri/

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle. Koulutuksen kesto 6 tuntia. Ennakkotehtävä 1h, lähiopetus 4h ja pienryhmä verkossa 1h (noin 1kk lähiopetuksen jälkeen). Kontaktiosan jälkeen kokemuskorttitehtäviä. 

 

Lisätietoja

Anne Kekäläinen 
aluekehittäjä, lasten ja nuorten liikunta
050 560 5437 
anne.kekalainen@pohjois-savonliikunta.fi