Kevään Tehotreeneihin ilmoittautuminen käynnissä

31.3.2022

Kipin kapin ilmoittautumaan kevään Tehotreeneihin!

D-ikäisille sekä vanhemmalle E-ikäluokalle (s. 2011) tarkoitettu Tehotreeni pidetään Neulamäessä tiistaina 26.4. klo 18.-20.00. Valmentajana alueen päävalmentaja Henrik "Here" Kosonen.

ILMOITTAUDU

Myös joukkueen valmentaja(t) ja vanhemmat ovat tervetulleita mukaan seuraamaan ja oppimaan sekä tutustumaan lasten harrastamaan lajiin!

Tehotreeni on arki-iltoina toteutettava 2-2,5 tunnin harjoitustapahtuma, jonne odotamme lähiseurojen urheilijoita ja valmentajia yhteisiin harjoituksiin.  Tehotreeni rakentuu keväällä 2-2.5 h lajiharjoittelusta, johon on sisällytettynä teoriaosuus. 

Idän alueella jokaisessa maakunnassa on tavoitteena toteuttaa Tehotreenit kerran kuukaudessa. Tyttöjen ja poikien Tehotreenit toteutetaan eri päivinä tai samana päivänä riippuen järjestäjästä. Tehotreenien valmennuksesta vastaa Idän alueen päävalmentaja Henrik Kosonen sekä nuorisopäällikkö Antti Remes.  

Tehotreenit toimivat ensimmäisenä askelmana aluevalmennuksessa. Junioreiden aluevalmennusura huipentuu C- ja B- ikäisten AlueSM-kisoihin, josta mahdollisesti aukenee myös maajoukkueura. 

Aluevalmennus toimii myös osana urheiluakatemioihin valintapisteytystä (katso tarkemmin: https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2018/11/urheiluoppilaitosten-opiskelijavalinnan-hakuprosessi-ja-kriteerit-2019.pdf)