Kotipeleistä pisteitä kotiin

8.11.2021

Viikonloppuna oli lentopallosta pitävälle penkkiurheilijalle nähtävää, kun kotipelejä pelasivat seuramme A-pojat, N2 ja M2 joukkueet. A-poikien turnauksessa Puijo Wolleyta vastaan tulivat Jyväskylä ja Kempele. Pohjantiellä pelatuissa otteluissa A-pojat kärsivät molemmissa otteluissa niukat 1-2 tappiot ja harmillisten tappioiden jälkeen pelit jatkuvat nyt B-poolissa.

Sunnuntain kotiottelupäivän avasi M2-joukkue, joka kukisti Neulamäessä LiVon 3-1 joukkueen kapteenin Ville Tolvasen ollessa tehokkain pelaaja. N2-joukkue kohtasi Vehniän Vartin Neulamäen iltaottelussa ja tuloksena oli puhdas 3-0 kotivoitto. Joukkueen pistenikkari oli liigankin mukana kulkeva Linnea Malinen.

A-tytöt olivat Enossa, jossa kukistuivat Outokumpu, Kerimäki ja ja Joen Jujun kakkosjoukkue. Tasaeriin päädyttiin ottelussa Jujun ykkösjoukkuetta vastaan.

Alkaneen viikon lopulla sekä D- että C-ikäiset pelaavat turnauksia ja myös N2-joukkue matkaa Ruokolahden Rajun vieraaksi. Raju on Syysturnauksen voittajajoukkue ja luvasssa on varmasti tiukka ja tasokas ottelu.