Kuukausitiedotteessa nostoja tammikuun alkuun

2.1.2024

TAMMIKUU 2024

Tammikuussa palataan taas harjoitusten ja pelien pariin!
Neulamäen koulun liikuntasali on vielä 2.–3.1. suljettuna huoltotöiden vuoksi, mutta harjoitustoiminta normalisoituu 4.1. alkaen. Hippo-lentisliikkari ja F-juniorit palaavat joulutauolta muista poiketen vasta viikon 2 alussa.

Seuramme joukkueiden ottelut ja turnaukset voit tarkistaa Lentopalloliiton tulospalvelusivuston kautta. https://tulospalvelu.lentopallo.fi/ Voit tykätä joukkueesta ja näin kiinnittää sen tai kaikki seuran joukkueet suosikeiksi. Helpottaa kummasti seurantaa!

Kotisivujen lopusta löytyvästä kalenterista näkyvät myös joukkueiden koti- ja vierasottelut sekä -turnaukset.

myClubissa saat sujuvasti seurattua oman joukkueesi tapahtumia.

Tukea harrastamiseen
Puijo Wolleylla on oma rahasto, josta jaamme tukea, jotta kustannukset eivät olisi este lentopalloharrastukselle Kuopiossa. Rahaston tarkoitus on tukea perheitä harrastusmaksuissa niissä tilanteissa, kun taloudelliset tai sosiaaliset haasteet kuormittavat perhettä, ja uhkaavat keskeyttää tai estää lapsen ja nuoren harrastamisen.

Jaettavan tuen määrä on max. 50 €/kk, kuitenkin siten, että tilikauden aikana tukea voidaan maksaa enintään 150 €/hakija. Jo erääntyneisiin kausimaksuihin ei voi hakea tukea. Lisätietoa luettavissa https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/tukea-harrastamiseen/. Muita harrastamisen tuen reittejä esitellään myös kotisivuilta löytyvän ohjeistuksen yhteydessä.

Onko sinulla lisenssi? Olethan edustamasi seuran jäsen?
Joukkueen toimihenkilöt – muistakaa lunastaa Suomen Lentopalloliiton toimihenkilöille suunnattu valmentaja- ja toimitsijapassi. Valmentaja- ja toimitsijapassi maksaa 5 €/kausi. https://www.lentopallo.fi/kilpailu/pelipassit/ohje-pelipassien-ja-vakuutusten-ostamiseen/
Lisenssien määrää tarkkaillaan Lentopalloliitossa ja elinvoimaisen, ammattimaisen ja kehittyvän seuran merkki on myös se, että toimihenkilöt osoittavat arvostuksensa omaa tehtävää kohtaan rekisteröitymällä.

Seuran jäseneksi toivotamme tervetulleeksi pelaajien ja toimihenkilöiden lisäksi myös kaikki perheenjäsenet, isovanhemmat ja kaikki lajista ja seuratoiminnasta kiinnostuneet! Seuran jäsenenä voit vaikuttaa seuran strategian, arvojen ja tavoitteiden toteutumiseen ”sisäpiirissä” sekä kehittää seuran toimintaa niin harjoittelun, pelaamisten kuin tapahtumienkin osalta.

Seuran jäsenmäärän (pelaajat, toimihenkilöt, vanhemmat, kannattajäsenet) kasvu on merkityksellinen asia ja sitä pidetään seuran vaikuttavuuden ja vireän toiminnan merkkinä. Seuran jäsenmäärää seurataan mm. Kuopion kaupungin toimesta pohdittaessa urheiluseurojen avustuksia.

Power Cup 2024 järjestetään Joensuussa
6.-9.6.2024 lentopalloilijat kokoontuvat Joensuuhun Power Cupiin! https://www.powercup.fi/ Ottakaa joukkueissa Power Cup vanhempainillan aiheeksi ja sen jälkeen vain ilmoittautumaan tapahtumaan mukaan. Iloa ja elämyksiä niin pelaajille kuin kannustusjoukoillekin!

Joulukuun palautekyselyiden vastausprosentti jäi heikoksi
Joulukuussa toteutettujen seuratoiminnan palautekyselyjen vastausprosentti jäi harmillisen heikoksi. Käymme kuitenkin vastaukset ja tulokset lävitse sekä niistä tehtyä yhteenvetoa tutkaillaan mm. johtokunnan sekä tiiminvetäjien toimesta alkukevään aikana.

Kevään lopuksi nämä Suomen Olympiakomitean tuottamat seuratoiminnan kyselyt tehdään uudestaan, jotta varmistamme jäsenistön ja perheiden mahdollisuuden antaa palautetta ja tehdä kehitysehdotuksia.