Lentopallon EM-kisojen lipunmyynti on avattu - lippuja ostamalla tuet seuratoimintaamme

26.3.2021

LENTOPALLON EM-KISAT 1.-8.9.2021 TAMPEREELLA

KIPINÄ ON SYTTYNYT - ON ROIHUN AIKA

Maajoukkueen kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta. Lentisäijistämme on polveutunut periksiantamattomat Veljekset. Heidän juurensa ovat syvällä suomalaisissa kasvattajaseuroissa - jokaisen teidän seuratoimijan työ on arvokasta päivittäin lentopallon eteen. Veljesten reput on pakattu täyteen arvokkaita eväitä maailmalle pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa.

Veljesten tietä tähtiin ovat tukeneet ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle. He ovat sytyttäneet näiden miesten kipinän ja kasvattaneet pojista Veljeksiä. Nyt meillä on matka kohti syyskuun kotikisoja - siellä juhlimme yhdessä!

Veljesten matkassa kohti kotikisoja - kipinä on syttynyt

Facebook

Tapahtumasivusto: Miesten lentopallon EM-kilpailut 2021 – CEV EuroVolleyball

@volleyballteamfinland @CEVolleyball

Instagram

@finnvolleyball @cevolleyball


EM-kilpailuiden neljän päivän lippupaketit on avattu myyntiin

Neljän päivän lippupaketit ovat myynnissä jo nyt! Päivälipunmyynti avautuu toukokuun lopussa, karsintaturnauksen ja arvontatilaisuuden jälkeen.

Puijo Wolley Juniorit on mukana myynti- ja markkinointityössä. Seuralinkkejä saa ja pitää jakaa eteenpäin! Jokaisesta myydystä paketista ja lipusta saamme junioripuolelle myyntikomission.


Lippujen ostaminen seuramyyntilinkin kautta

1.     Klikkaa seuranmyyntilinkkiä.

2.     Kirjaudu Ticketmasterin verkkokauppaan ja hyväksy evästeet. Hyväksymällä evästeet varmistat myyntikomission kirjautumisen seuralle.

3.     Jos et ole aiemmin tehnyt ostoksia Ticketmasterin kautta, luo uusi käyttäjätunnus ja kirjaudu verkkokauppaan sähköpostiosoitteellasi.

4.     Seuraa sen jälkeen Ticketmaster-sivuston ohjeita.


Myyntilinkit

Näiden linkkien kautta pääset ostamaan lippupaketteja. 

Ke-la 1.-4.9.2021: https://www.ticketmaster.fi/event/292381?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=PuijoWolleyJuniorit&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_ke-la

Su-ke 5.-8.9.2021: https://www.ticketmaster.fi/event/292463?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=PuijoWolleyJuniorit&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke