Lentopallotuomarointiin koulutusta 28.9.

17.9.2021

Erotuomareiden peruskurssi (III lk) Kuopiossa 28.9.2021 klo 16.30 - 22.00. Kurssi on tarkoitettu aloittavalle tuomarille, pelaajalle, valmentajalle, huoltajalle - kaikille, joita lentopallon säännöt kiinnostavat! 

Puijo Wolleyn pelaajista mukaan ovat tervetulleita C-ikäluokasta ylöspäin (jopa vanhempi D-ikäluokka!) sekä tietysti joukkueen toimihenkilöt ja pelaajien vanhemmat.

Tuomarointitaitoa ja sääntöosaamista tarvitaan turnauksissa. Lisäksi myös pelaajien on tärkeä osata sääntöjä, ovathan ne pelaamisen kannalta erittäin oleelliset. Koulutuksessa käydään läpi myös sähköisen pöytäkirjan perusasiat, joten koulutus hyödyllinen myös kirjurintehtäviä tekevälle mm. pelaajien vanhemmat.

Puijo Wolley Juniorit maksaa oman seuran junioreiden osallistumismaksun. Joukkueiden toimihenkilöille ja vanhemmille koulutukseen osallistuminen on maksullinen. Osallistumismaksut menevät Itä-Suomen lentopallo ry:lle eli kouluttaja- ja materiaalikustannuksiin.

Osoite: NEULAMÄEN KOULU, AUDITORIO (F-OVI), Pinokuja 6, 70150 Kuopio, Suomi

HINTA

Kurssimaksu 5,00 € - Ei muita maksuja

LISÄTIEDOT

Kouluttaja Juhani Kainulainen, juhani.kainulainen@scantenna.fi, +358 50 555 5654

Ilmoittautuminen tapahtumaan Suomisportin kautta, maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kirjaudu järjestelmään omilla tunnuksillasi tai mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne helposti. 

Myös PuWon junioripelaajien on maksettava osallistumismaksu ensin itse ja sen voi jälkikäteen periä seuralta.

Ilmoittautumislinkki:

https://www.suomisport.fi/events/e9fdcb9d-affb-4bf8-9608-a71ac5b920a5