Liikkujatyypit-seurakoulutuksen intensiivi-ilta

9.5.2022

ILOLLA-hankkeen intensiivi-ilta 12.5. Neulamäen koulun auditoriossa

Mistä motivaatio liikkumiseen? Liikunnassa ja urheilussa, kuten myös muillakin elämän osa-alueilla opinnoissa tai töissä, eri asiat motivoivat ihmistä. Kaikkia ei voi kannustaa, ohjata tai valmentaa samalla tavalla, vaan yksilöllisiä eroja on tärkeä tunnistaa oletpa sitten vanhempi, valmentaja, joukkueenjohtaja tai joukkuekaveri. Liikunnasta ja urheilusta haetaan kuitenkin itselle motivoivaa ja hyviä tuntemuksia tuottavaa tekemistä. Miten siis luodaan mielekäs ja motivoiva toimintaympäristö?

LitT, liikunnanopettaja Jaana Kari on saattelemassa puwolaisia liikkujatyyppien maailmaan. Kari on liikunta-alan kehittäjä Vuokatti Sport Academyssa ja oman opinto-, työ- ja valmennusuransa kautta on erittäin hyvä opas saattelemaan meitä aihealueen sisään. Liikkujatyyppi-tutkimus on Karin omaa käsialaa ja erityisasiantuntijuutta teemaan on siis vankasti. www.liikkujatyyppi.fi @liikkujatyyppi

Intensiivi-ilta on ensisijaisesti kohdennettu Puijo Wolleyn B-ikäisille pelaajille ja heidän vanhemmilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös muiden ikäluokkien valmentajat ja muut joukkueen toimihenkilöt koulutukseen. 

NUORET JA VANHEMMAT
YHDESSÄ KLO 18:30-19:30
Tunnista Liikkujatyyppisi!
Lisää liikunnallista itsetuntemustasi. Ymmärrä paremmin
joukkuekaveriasi, lastasi, valmennettavaasi. Vahvista
suhdettasi liikuntaan ja
urheiluun. 

VANHEMPIEN OSUUS KLO 19:30-20 Kasvata liikkujaksi!
Liikunnalliseen elämäntapaan kasvamisen ABC. Miten huomioin lapseni Liikkujatyypin kasvatuksessa/
valmennuksessa?

Ilmoittaudun mukaan seurakoulutukseen! Tarjoilujen varaamiseksi kerätään ilmoittautumiset. B-junioreiden vanhemmat, pelaajat ja toimihenkilöt --> ilmoittautuminen joukkueenjohtajalle. Ilmoittautumiset 8.5. mennessä, ilmoitathan poisjäännistä.