Lokakuun Energisin pelaaja löytyi C-tytöistä

3.11.2021

Kuopion Energian ja Puijo Wolleyn yhteistyö tuotti ajatuksen Energisimmän pelaajan valitsemisesta ja palkitsemisesta kuukausittain. Yhteistyökumppanimme lahjoitti palkinnot ja meille jäi tehtäväksi valita palkittava pelaaja kauden 2021-2022 aikana.

Energisin pelaaja on joukkueen arjen sankari, joka on yritteliäs, innokas ja rehti joukkuekaveri. Energisin pelaajaa tsemppaa ja kannustaa harjoituksissa ja peleissä sekä muuten vaan piristää kavereiden ja valmentajien arkea.

Lokakuun Energisimmäksi pelaajaksi valittiin C-tytöissä pelaava Iida Penttinen. Iida erottuu joukosta energisyydellään ja iloisuudellaan. Puhelias tyttö, joka ottaa kaikki tasapuolisesti huomioon taidoista ja kaverisuhteista riippumatta. Joukkueen tsemppari, joka yrittää itsekin aina parhaansa.

Onnittelut Iida valinnasta ja palkinnosta!

Lue alta Iidan haastattelu ja terveiset.

1. Nimi ja ikä: Iida Penttinen 13 vuotta 
2. Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Tämä on neljäs vuosi lentopallon parissa. Ennen harrastin telinevoimistelua, mutta lopetin sen. 
3. Suosikkipuuhasi vapaa-ajalla? Kavereiden kanssa oleminen. 
4. Millainen on hyvä joukkuekaveri? Kannustava ja iloinen. 
5. Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat? Kun meillä on koko sali käytössä ja tekniikan lisäksi pelaamme. 
6. Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden joukosta? ”Fanitatko” ketään? En fanita ketään erityisesti. 
7. Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille: Kiitos palkinnosta! Kiva kun otitte minut lämpimästi vastaan, kun saavuin joukkueeseen.