Lokakuun kuukausitiedote

5.10.2023

LOKAKUU 2023

 

My Club-järjestelmä

Ilmoittautumiset alkavat olla hyvällä mallilla ja myClub on sujahtanut vähitellen joukkueiden arjen työkaluksi.

Pelaajat ja pelaajien vanhemmat:

Muistakaa pitää yhteystiedot aina ajan tasalla! myClub on seuran jäsenrekisteri, seuratiedottamisen kanava ja mikä tärkeintä, toimihenkilöiden työkalu joukkuetoiminnan taustalla.

Ilmoittaudu tapahtumiin joukkueen sääntöjen ja aikataulujen mukaisesti:

myClub sovelluksessa ilmoittaudutaan tapahtumiin, harjoituksiin ja turnauksiin. Osallistumismerkinnät (”in/out”) kertovat mm. valmentajalle, kuinka monta pelaajaa on tulossa harjoituksiin ja millaisia harjoitteita kulloinkin on mahdollista tehdä. Älä siis unohda merkitä osallistumistasi tai huollettavasi osallistumista joukkueen tapahtumiin!

Viesti ja lue tiedotteita:

myClubissa viestitään koko seuran, mutta myös joukkueen asioista. Lue säännöllisesti tiedotteet ja viestit, joita sovellukseesi saapuu. Tarkista myös Laskut-osio kuukausittain mm. kausimaksun laskutuksen vuoksi. Voit viestiä myös joukkueesi toimihenkilöiden suuntaan ja kysyä asioista.

Liity jäseneksi:

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa! Toivottavasti te pelaajien huoltajatkin haluaisitte olla osa Puijo Wolleyn lentisperhettä ja lähteä mukaan jäsenyyden osalta vaikuttamaan seuramme arkeen, kehitykseen ja uudistumiseen. https://puijowolley.myclub.fi/flow/courses/5622676

Ohjeet liittymiseen: https://www.puijowolley.fi/myclub/

Ongelmatilanteessa pyydä apua joukkueesi toimihenkilöiltä tai seuran toimistolta!

 

Varustepörssi

Varustepörssissä voit myydä itsellesi tai perheellesi tarpeetonta seuravaatetta ja lentopallovarusteita. Muistathan myydä siistejä ja käyttökelpoisia vaatteita ja varusteita, joista on iloa uudelle omistajalle.

Lataa myynti- tai ostoilmoituksesi https://www.puijowolley.fi/seura/varusteporssi/.

 

Mehiläisestä maksusitoumus myös OP Vakuutuksen ja Sporttiturvan asiakkaille!

Anne Savolaisen (Kuopion Mehiläisen lääkäriasemakoordinaattori) terveiset:

Myös OP Vakuutetut tai lisenssivakuutetut (OP Sporttiturva) saavat maksusitoumuksen Mehiläisen palveluihin. Vahingon tai tapaturman sattuessa ota yhteyttä Pohjolan Terveysmestariin (01005225) ja kerro haluavasi hoitoon Mehiläiseen. Silloin saat maksusitoumuksen jo ensimmäiselle lääkärikäynnille ja tapaturmailmoitus tehdään välittömästi sekä tiedot vakuutuksesta ohjautuvat Mehiläiseen. Jos kyseessä on selkeä ja voimakasenerginen tapaturma, kuvantamiset voi tehdä ilman maksusitoumusta ja kuvantamiseen kuuluu yksi kuulemiskäynti (=tulokset ja jatkohoito-ohjeet).

 

Lataa Mehiläisen Oma Urheilu-sovellus – latauksella karttuu seurankin tukipotti!

Oma Urheilun lataaminen on helppoa ja löydät siihen ohjeet kotisivuiltamme. Tämä vaatii vain hetkisen sinulta, mutta sovelluksen lataamisella saat aikaan isoja asioita seuran ja Mehiläisen yhteistyössä!

Isovanhemmat, sukulaiset, tutut, työkaverit – kaikki voivat rekisteröityä seuran alle. Kirjautumistunnus on MEHURHEILU.

Sovelluksen lataaminen, kirjautuminen puwolaiseksi ja se on siinä – seurabonusta kertyy huomaamatta. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/vamman-sattuessa-urheilu-mehilainen/


Puijo Wolleyn menossa mukana

https://www.puijowolley.fi/seura/jaseneksi/jasenedut/