Meidän kesätyöläinen

20.6.2022

Puijo wolley on jo järjestänyt 2 vuotta kesätöitä kahdelle 14-17 vuotiaalle nuorelle. Viime vuonna töissä oli Niko-Matias ja Valeria. Tänä vuonna töissä on meitsi, eli Aaro Paananen. Tässä tekstissä esittelen itseni niin kuin kaikki muut kesätyöläiset ovat tehneet. 

 

Ikää löytyy 16v ja täytän syksyllä 17. Syntynyt ja asunut koko ikäni Kuopiossa, mutta muutan kesän lopuilla Kuortaneelle. Ennen kuin rupesin pelaamaan lentopalloa harrastin aikalailla kaikkea esim. Karatesta pesäpalloon. Joskus sitte kateltiin jotain suomen lentopallon em-kisoja ja äiti ehdotti, että pitäskö kokeilla Lentopalloa olen pelannut nyt 9v ja mitä nyt saavutuksista tulee niin u17-em karsinnat, u18 em karsinnat+ tulevat u18-em kisat ja A-poikien pronssi. Tavotteena on nousta kuortaneen kautta sm-liigaan ja siitä korkeampiin sarjoihin. Tottakai unelmana on elättää itseni pelaamalla lenistä.  

 

Puijolle menin töihin, koska olen ollut tetissä täälä eli tiesin jo vähän mitä työhön sisältyy. Eli pop up treenien pitämistä ja toimisto hommia esim. Nettisivujen ylläpitämistä ja treeni taulukoiden sähköistämistä.