Osaava ja innostava valmentajuus - Tule mukaan valmentajaklinikoihin

18.2.2021

"Kehittyy valmentajasta huolimatta."

"Niin pelaa kuin harjoittelee."

Kumpaa sanontaa sinä käyttäisit?

Valmentajuus on kasvamista pelaajien rinnalla, se on myös kasvamista hieman ennakoiden. Valmentajana ei olla ikinä valmiita, minkä vuoksi haluamme aloittaa Puijo Wolleyn valmentajanpolun kehittämisen tarjoamalla neljä valmennusklinikkaa kevään 2021 aikana. Valmennusklinikat ovat suunnattu kaikille seuramme valmentajille, minkä lisäksi toivotamme tervetulleeksi myös kaikki valmentamisesta tai lajin sisällöstä kiinnostuneet vanhemmat. 

Meille seurana on nyt tärkeää lähteä luomaan uutta ja samalla hyödyntää jo olemassa olevaa osaamista, taitoa, intoa ja innostusta lajiin. Valmennusklinikoiden avulla valmentajien osaaminen yhdenmukaistuu, pelaajille pystytään paremmin takaamaan iän ja osaamisen mukainen valmennus sekä valmentajien välinen keskustelu ja tiedonsiirto paranee seurassa. 

Kevään klinikoiden pääpaino on lajitaitojen harjoittelussa. Syyskaudelle suunnitelluissa klinikoissa lähdetään pureutumaan pelaajien kehittämiseen kokonaisvaltaisemmin - lajitaitojen rinnalle tullaan nostamaan pelaajien harjoittelun monipuolistaminen lajin sisällä oheisharjoittelun muodossa, sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen sekä samalla luodaan yhdesssä puwolaista valmennuskulttuuria. 

Kevään klinikat järjestetään Neulamäen koululla

7.3. klo 18.30, 24.3. klo 17.00, 11.4. klo 18.30 ja 20.4. klo 17.00. 

Ilmoittaudu mukaan valmennusklinikoihin. Kaikkien valmentajien saaminen mukaan on erittäin tärkeää, yhteistyöllä mennään kohti seuran yhteisiä tavoitteita.

"Kyky on se, mitä pystyt tekemään. 

Motivaatio määrää sen, mitä teet. 

Asenne ratkaisee, kuinka hyvin teet sen."

~Lou Holtz~