Palloile paikalle - Hippo-lentisliikkari käynnistyy 28.8.

30.8.2023

Hippo-lentisliikkari toteutetaan tänäkin vuonna tiiviissä yhteistyössä OP Pohjois-Savon kanssa! 

Hippo-lentisliikkari avaa oven lentopalloilun maailmaan ja auttaa lasta tutustumaan lajiin sekä seuran toimintaan. Tärkein tavoitteemme on kuitenkin innostaa liikkumaan, opettaa monipuolisesti liikunnan taitoja ja antaa lapsille eväät reppuun, kuinka ryhmässä toimitaan erilaisten kavereiden ja aikuisten kanssa.

Hippo-lentisliikkariin ovat myös vanhemmat, isovanhemmat tai muut tärkeät aikuiset tervetulleita. Liikkumisen ilo ja taidot karttuvat hyvässä seurassa. Joskus uuden harrastuksen aloittaminen vaatii pidempään tutun aikuisen tukea, joten tulkaa mukaan toimintaan. Lapselle läsnäolonne on myös merkki siitä, että harrastus on tärkeä.

Kokeilukerroille ei tarvitse ilmoittautua. Kolmen kokeilukerran jälkeen ilmoittautuminen ja rekisteröityminen jäseneksi tapahtuu myClubin kautta. Pääsette tekemään ilmoittautumisen etusivulla olevasta Liity jäseneksi-kuvakkeesta tai tästä linkistä https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/ilmoittautuminen/. 

Ohjeita sarjakauteen-välilehti on seuramme tietopankki, josta löytyy tärkeitä asioita seuran toiminnasta. 

Hippo-lentisliikkarilaiset voivat lunastaa myös Lentopalloliiton Lentisliikkaripassin tai Touhupassin. Pelipassin lunastamalla pelaaja rekisteröityy lentopallon harrastajaksi. Pelipassit lunastetaan Suomisport-järjestelmästä. Lue lisää tästä https://www.puijowolley.fi/joukkueet/lentisliikkari/.