Puijo Wolley Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

13.11.2020

Puijo Wolley hakee uutta toiminnanjohtajaa Heidin siirtyessä uusiin haasteisiin. 

”Ensinnäkin kiitos kaikille seuran toimijoille, valmentajille ja joukkueenjohtajille siitä, kuinka avoimesti otitte minut uutena nuorena toimijana vastaan. Päätökseni työtehtävästä luopumisesta ei ollut missään nimessä helppo, sillä luonnollisesti itselle rakkaan asian parissa työskentely on mielekästä.

Työn parhaat puolet löytyvät sen monipuolisuudesta ja ihmisläheisyydestä. Ison lentopalloseuran toiminnanjohtajana pääsee tutustumaan paitsi Suomessa lajin parissa toimiviin ihmisiin myös muihin paikallisen alueen toimijoihin eri lajeissa yhteisellä urheilutoimijoiden kentällä. Yhdessä asioiden kehittäminen liikuntaharrastusten lisäämiseksi on valtavan mielenkiintoista. Perusarjessa pääsee tutustumaan omiin seuratoimijoihin, jotka tekevät tärkeää työtä lajin parissa päivittäin ja pelaajiin, jotka lajia harrastavat ja siitä nauttivat.

Uskon, että tämän työn menestyksekäs hoitaminen vaatisi enemmän panoksia kuin minulla on nyt tässä elämäntilanteessa sille antaa. Pelaan itse aktiivisesti ja koen, että minulla on vielä annettavaa kentillä niin, etten ole siitä valmis luopumaan. Pelaaminen vaatii henkisiä voimia ja vie konkreettisesti aikaa illoista ja viikonlopuista, jolloin apuani saatettaisiin muuten tarvita työn puolesta. Tunnollisena työntekijänä ja joukkuepelaajana tämä on aiheuttanut varsin ristiriitaisia tuntemuksia. En kuitenkaan kadu, että otin mahdollisuuden vastaan vaan olen iloinen siitä mitä sain kokea vaikkakin lyhyessä ajassa.

Toivon, että vaihdos saadaan onnistumaan mahdollisimman sujuvasti niin, että se ei aiheuta teille ylimääräistä vaivaa. Minua näkee kuitenkin jatkossakin pelisaleilla ja aina saa tulla vaihtamaan ajatuksia tai juttelemaan muuten vaan! 

Ihanaa syksyä ja joulunodotusta teille jokaiselle!

Heidi

Puijo Wolleyn johtokunta kiittää Heidiä hänen antamastaan työpanoksesta ja toivoo kaikkea hyvää jatkoon!


Heidi on tavoitettavissa normaalisti 4.12.2020 asti. Sen jälkeen, toivomme yhteydenotot seuraan osoitteeseen toimisto@puijowolley.fi . Samalla, johtokunta avaa uuden toiminnanjohtajan haun välittömästi.

Lisätietoja antaa Heidi Hänninen 050 3066889 4.12.2020 asti, Riikka Sabat 040 7187692 tai Pirjo Hulkko 044 5053168.

Työpaikkailmoitus

Puijo Wolley Juniorit ry (Kuopio) on vuonna 1998 perustettu lentopallon erikoisseura. Nimemme mukaisesti tarjoamme juniori-ikäluokille (F-A) mahdollisuuden harrastaa paikkakunnalla lentopalloa. Käynnissä olevalla kaudella 2020-21 meillä on joukkue lähes jokaisessa junioriluokassa, sekä tytöissä että pojissa. Lisäksi meillä on naisten- ja miesten joukkueita 2-sarjasta alaspäin, harrastelentopallo toimintaa aikuisille ja kerhotoimintaa.

Toiminta-ajatuksemme on Pienestä pitäen yhteistyöllä tavoitteita kohti.

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme kehittyvään toimintaamme uutta toiminnanjohtajaa päätoimiseen työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajan pääasialliset työtehtävät edellyttävät mm:

  • vahvaa talousosaamista ja kokemusta varainhankinnasta
  • yhteistyötaitoja ja tapahtumien organisointikykyä
  • sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä erilaisten viestintäkanavien hallintaa
  • toiminnan jatkuvaa ja pitkäjänteistä kehittämistä

Lisäksi edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, reipasta asennetta sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Luemme eduksi liikunta-alan koulutuksen ja aiemman kokemuksen urheiluseuratyöstä. Ajokortti ja oman auton käyttö helpottaa työtäsi.

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.


Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon kera palkkatoiveineen tulee toimittaa 6.12.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen riikka.sabat@elementstudio.fi. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa:

Puheenjohtaja Riikka Sabat, riikka.sabat@elementstudio.fi, puh. 040 7187692                  tai
Talousvastaava Pirjo Hulkko, pirjo.hulkko@dnainternet.net, puh. 044 5053168                 tai 
4.12.2020 asti Heidi Hänninen, heidi.hanninen@puijowolley.fi, 050 3066889