Puijo Wolleyn kauden päättäjäiset 2024

13.6.2024

Puijo Wolleyn kauden 2023-2024 päättäjäiset pidettiin 12.6.2024 Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Tapahtumassa palkittiin kauden 2023-2024 parhaiten suorittaneita pelaajia, seuratoimijoita, valmentajia ja juniorilupaus.

Paikalla palkintoja oli jakamassa Pujo Wolleyn naisten liigapelaajat: Hanna Kastarinen ja Liina Räty. Myös palkintoja antamassa oli Savo Volleyn liigapelaaja: Joonas Jokela ja lentopallo aktiivi Kari Savolainen.

Palkintojen lisäksi paikanpäällä Craftin Tomi Toivonen esitteli Puijo Wolleyn seuraavan kauden seura-asut, jotka valmistaa jatkossa Craft, Lääkärikeskus Mehiläisestä Anne Savolainen oli esittelemässä OmaUrheilu-sovellusta ja pelaajia oli tapaamassa Savo Volleyn päävalmentaja Arttu Keränen.

Kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille seuratoiminnan mahdollistamisesta!

2023-2024 Kauden palkitut:

Elli Kilpeläinen E-tytöt

 • Elli on rohkea ja periksiantamaton, innokas oppija. Hän on reilu joukkuepelaaja ja kannustaa joukkuettaan aina. Ellin kehitystä on ollut hienoa seurata kauden aikana niin treeneissä, kun pelikentilläkin!

Jaani Turhanen E-pojat

 • Jaani on treenannut aktiivisesti ja hyvällä asenteella. Hän uskaltaa kokeilla uusia asioita ja on innokas kehittymään niissä. Jaani on ottanut hienoja kehitysaskelia kauden aika!

Julia Jolkkonen D-tytöt tsemppari

 • Iloinen ja reilu joukkuekaveri, ei jätä ketään pulaan. Julia luo hyvää henkeä joukkueeseen!

Niilo Savander D-pojat tsemppari

 • Niilo kannustaa toisia ja vastoinkäymiset eivät saa lannistumaan. Hän tekee parhaansa ja kannustaa toisiakin tekemään.

Veera Hänninen D-tytöt

 • Veera on kehittynyt kauden aikana paljon ja on peleissä esittänyt upeita suorituksia.

Eljas Pekkarinen D-pojat

 • Eljas on käynyt ahkerasti harjoituksissa ja kehittynyt paljon vuoden aikana. Hän on joka treeneissä innostunut oppimaan uutta. Hän on hyvä pelikaveri ja kannustaa toisia.

Oona Nykänen C-tytöt valkoinen

 • Oona on kehittynyt nopeasti ensimmäisen lentopallokautensa aikana. Korkea vaatimustaso on näkynyt tekemisessä koko ajan. Hän on kasvanut yhdessä kaudessa joukkuepelaajaksi, joka sitoutuneesti noudattaa yhteisiä sääntöjä ja antaa parhaansa kentällä pelikavereille.

Iina Toropainen C-tytöt musta

 • Iina on kehittynyt kuluneella kaudella isoin harppauksin lajitaidoissa ja erityisesti liberon roolissa, jossa hän tuo joukkueen peliin rauhallisuutta ja selkeyttä. Myös joukkuepelaajana hän on kasvanut kauden aikana uudelle tasolle.

Briac Flechelle C-pojat

 • Iloinen joukkuekaveri ja utelias oppimaan koko ajan uutta. Briacista näkee, että hän haluaa oppia koko ajan uutta ja kehittyä.

Emmi Kärki B2-tytöt

 • Emmi on aktiivinen joukkuepelaaja ja yksi joukkueensa tukipilareista. Pelaaja onkin pelannut kauden aikana useampaa pelipaikkaa, aina sen mukaan mitä joukkue tarvitsee ja on ollut valmis hyppäämään ulos omalta mukavuusalueeltaan.

Laura Heikkilä B1-tytöt

 • Laura tiedetään jo edellisiltä kausilta hänen hyökkäysvoimastaan ja päähyökkäysvastuu onkin odotetusti kaudella levännyt hänen hartioillaan. Hän on kehittänyt myös vastaanotto- ja puolustuspelaamistaan ja ottanut isoa roolia myös takakentällä.

Laitinen Leo B-pojat

 • Leo on harjoitellut tunnollisesti, kauden aikana nousi ykkössarjaan Sampon mukaan ja valittiin U18 maajoukkueeseen. Sääliksi alkaa käydä vastustajia, kun treeneissä Leo on paukutellut useamman kerran puolustajaa paterista naamaan.

Inkaliina Kähkönen A-tytöt

 • Inkku kapteenina johti joukkuetta esimerkillisesti!

Tiitus Hautamäki A-pojat

 • Sisukas puurtaja, hiljaisen työn tekijä, joka on aina mukana, kun mahdollista. Joukkueeseen sitoutunut luottoratsu.

Vilma Vepsäläinen N2

 • Vilma on kovalla työllä raivannut tiensä N2-joukkueen aloituskuusikkoon ja kantavaksi voimaksi. Asenne ja taistelutahto niin kovaa luokkaa, että välillä kroppa anoo armoa.

Sinitta Mennala N1

 • Esimerkillinen joukkuepelaaja, joka ei anna periksi ja muistaa kannustaa kaikkia pelikavereitaan.

Kati Kumpumäki joukkueenjohtaja

 • Joukkueen hallintojohtaja ja toteuttaja, joka tekee kaikkensa joukkueen taustatoiminnan ja tapahtumien eteen. Arvokas osaaja, rakentava keskustelija ja yhteistyötaitoinen toimija.

Jussi Aamuvuori valmentaja

 • Pitkäjänteinen valmennuksen tekijä, joka säännöllisesti kehittää ja lisää omaa osaamistaan pelaajien ja koko seuran eduksi. Valmentanut nuoria pelaajia siten, että maajoukkue- ja liigaympyrät kutsuvat.

Panu Nyyssönen seuratoimija

 • Positiivinen ja yhteistyökykyinen seura-aktiivi, joka on tuonut osaamista ja pysyvyyttä poikapuolen toimintaan useiden vuosien ja tuhansien kilometrien ajan. SM-pronssi kruunasi valmentajan kauden.

Jussi Linnilä seuratoimija

 • Sitoutunut suurella sydämellä ja positiivisella energialla joukkueensa ja seuran toimintaan. Reilu, kunnioittava ja toisia arvostava asenne tekemisessä, levittää sitä asennetta myös ympärilleen.

Miisa Luostarinen juniorilupaus 

 • Miisa on monipuolinen, eri pelipaikat hallitseva joukkuepelaaja, joka on huomattu myös seuran ulkopuolella. Hän on ollut päättyvällä kaudella maajoukkuevalmennuksen haastajaleirityksessä.

Kuvassa kaikki Puijo Wolleyn päättäjäisissä palkitut

Craftin Tomi Toivonen kertomassa Puijo Wolleyn uusista seura-asuista. Jatkossa Craft valmistaa Puijo Wolleyn seura-asut.

Lääkärikeskus Mehiläisen Anne Savolainen kertomassa OmaUrhelu-sovelluksesta

Palkinto vuosimallia 2023-2024