Puijo Wolleyn kesäduunari 2024

11.6.2024

Puijo Wolleyllä on töissä tällä hetkellä OP-kesäduunari Mico Lonka. OP Pohjois-Savo on tukenut tänäkin vuonna nuorien työllistymistä.  OP-kesäduunarin tehtäviin Puijo Wolleylla on kuulunut mm.  Sosiaalisen mediaan sisällön teko ja tuottaminen, kauden päättäjäisten suunnittelu ja esittelymateriaalien päivitys.

 

Micon esittely: 

Moro Moro!

 Olen 16-vuotias kuopiolainen nuori, ja toimin tänä kesänä 2024 Puijo Wolleyn kesäduunarina. Opiskelen Savon ammattiopistolla liiketaloutta, ja syksyllä alkaa toinen opintovuosi.

Puijo Wolleyllä kesäduunarina ollessani olen päässyt oppimaan ja tekemään monenlaisia hommia aina nettisivujen päivittämisestä diplomien kehystämiseen saakka eli ei ole ollut tylsää tai liian samanlaista päivää.

Minulla on urheiluseura taustaa reilun kymmenen vuoden ajalta pelaajana, eli melkein koko ikäni, tosin jalkapallon puolelta. Näin sosiaalisessa mediassa Puijo Wolleyn hakuilmoituksen seuratyöntekijän paikasta. Luin ilmoituksen ja ajattelin, että tässä olisi hyvä mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistani ja oppia samalla paljon uutta. Suoranaista lentopallo taustaa minulla ei olekkaan, vaikka välillä tuleekin beachia pelattua.

Puijo Wolleyllä kesäduunissa olen päässyt myös hyödyntämään vahvuuksiani. Olen päässyt SOME-tuotannon ja markkinoinnin pariin, omalla luovuudella päivittämään hieman esittelymateriaalien graafista ilmettä, tekemään pieniä muutoksia nettisivujen parissa ja suunnittelemaan kauden päätösjuhlia. Suurin oppi on ollut päästä näkemään seuratyöskentelyn organisointia, joka vaihtelee paljon verrattuna vapaa-ajalla järjestämiin tapahtumiin.

Kyllä, vapaa-ajalla järjestän tapahtumia. Vapaa-ajaksi sitä voi kutsua, koska se on tällä hetkellä suurin intohimoni. Tapahtumia saan järjestää ystävieni kanssa, samalla hyödyntäen ja kartuttaen omaa kokemusta.

Tällä hetkellä olen mukana järjestämässä kuopiolaista nuorisotapahtumaa nimeltä Ka44 Fest ja keväällä olin mukana järjestämässä Taitajat 2024 -tapahtumaa, sekä lukuisia muita tapahtumia.

Unelmanani on, että voisin kutsua tapahtumien järjestämistä vapaa-ajan työn sijasta kokopäivätyöksi, mutta siihen on vielä hieman matkaa!

Hyvää kesää kaikille!

Mico Lonka