PuWolaisia hiekalla

22.6.2022

                                     Biitsikausi käyntiin 

Viime viikolla pelattiin 2 nuorten biitsi-turnausta. Poikien u18 ja u14 Sastamala, jossa voittoon meni Hänninen/Salminen(u18) ja Välimäki/Roininen(u14). Tyttöjen u18 ja u14 pelattiin myös Sastamalan hiekoilla, jonka voitti Riihimäki/Etelä(u18) ja Söderlund/Sinkkilä(u14). Voittajista Viivi Riihimäki pelaa PuWon riveissä, onnittelut Viiville. ¨Voitettiin todella hyviä pareja omalla tasaisella ja hyvällä pelillä¨, kertoo Viivi. 


Toinen tämän kesän turnauksista pelattiin Eurassa, jossa kaikki poikien ikäluokat kilpaili peräkkäisinä päivinä. Kentiltä löytyi myös puwolaiskasvatteja. Otto Oivanen ja pari Kriikkula/Paananen, jotka sijoittautuivat harmillisesti toisiksi u18 ikäluokassa. ¨Finaalissa oli itellä ainaki jalat niin väsyneet, että hyvä kun sai hypättyä ollenkaan,¨ kommentoi Aaro. ¨On parannettavaa, mutta oli meidän näköistä peliä. Finaalissa vastaanotto passi oli vähän huonoa,¨ kertoi Paulus. Otto oli parinsa kanssa sijoituksella 6. ¨Meni huonosti ja oli vaihtelevaa peliä, peli kaatui siihen, kun ei löydetty yhteyttä yhteispeliin¨, kuvailee Otto. 


Kesän mittaan on tulossa vielä monia nuorten biitsi- turnauksia, jonne on aikaa ilmoittautua. Mm. Kalajoki ja Jyväskylän turnaukset on mahtavia paikkoja pitää pallotuntumaa kesällä.