Rekrytoimme päätoimisen lentopallon juniorivalmentajan

24.6.2024

Tutustu tallenteen avulla tehtävään ja meihin! https://te-live.fi/lahetykset/F1r0z4ZUJ

 

Hei sinä toimelias, aikaansaava urheiluseuratoiminnan moottori!

Sinua tositarkoituksella ja vahvasti sitoutuen etsii kolmeakymppiä lähestyvä lentopalloseura, jossa lasten ja nuorten liikuttaminen on ykkösasia. Kanssamme pääset aktiivisen kehittäjän ja tekijän rooliin. Työlläsi on merkitystä seurayhteisömme kasvun ja lajin elinvoimaisuuden kannalta. Työnantajan vastuut ja velvollisuudet hoidetaan seurassamme just' eikä melkein. Työskentelyilmapiiri toimistolla on rento ja rempseä, yhteiset aamukahvit ja keskustelut toimistolla eri urheilualantoimijoiden kanssa ovat piristäviä ja auttavat jaksamaan arjessa.

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.puijowolley.fi.   

Mutta se meistä, mitä toivomme sinulta?

Olet innostava tekijätyyppi, joka osaa opastaa niin aloittelevia pelaajia kuin valmentajiakin.
Kaikesta innostasi huolimatta, olet järjestelmällinen ja suunnitelmallinen tekijä, joka pystyy viimeistelemään työtehtävänsä omatoimisesti ja aikataulussa pysyen. Lentopallon lajitaitojen lisäksi sinulla on valmennustehtävään sopiva koulutus tai olet suorittanut lajivalmentajatutkintoja.

Ymmärrät junioriurheilua ja jaksat sinnikkäästi rakentaa harrastamisen erilaisia toimintamalleja. Junioreiden valmentajana olet ratkaisevassa roolissa heidän laji- ja liikuntataitojen kehittäjänä sekä pelaajapolun alun vahvistajana.

Juniorivalmentajan ja seuratyöntekijän työnkuva
- Ei-kilpailullisen harrastustoiminnan edistäminen, kerhotoiminta iltapäivällä ja alkuillasta (ei kilpailullista toimintaa vaan helposti saavutettavaa, kodin ja koulun lähellä, matalalla kynnyksellä, edullisin harrastusmaksuin)
- Mini-ikäisten (F-D-juniorit) arkivalmennus ja kyseisten ikäluokkien valmentajien avustaminen.
- Valmennuslinjausten jalkauttaminen toimintaan ja valmennuksen suunnitelmallisuuden kehittäminen, harjoitusvuorojen hakeminen ja jakaminen seuran sisällä.
- Valmennuskoulutusten ja -kurssien kehittäminen ja kaupallistaminen, seurayhteistyön organisointi ja toteuttaminen
- Avointen harjoitusten säännöllinen järjestäminen seuran "sisäänheittotuotteeksi".
- Toimihenkilörekrytointi joukkueisiin jo mukana olevien henkilöiden apuna, vanhempainillat ja koulutukset vanhemmille, valmentajakoulutukset ja muut kohdennetut infot (lepo, ravinto, monipuolinen liikunta).
- Seuran tapahtumatoiminnan kehittäminen toiminnanjohtajan kanssa.

Työnkuvaa tarkennetaan työntekijän osaamisen ja seuran tarpeiden perusteella. Työ on kokoaikainen ja vaatii työpanostasi ajoittain myös iltaisin. Työaika on joustava ja voit rakentaa työviikkojasi vaihtelevasti. Omaa autoa tarvitset jonkin verran. Työskentely tapahtuu seuran toimistolla ja harjoitus- ja tapahtumapaikkoina toimivilla kouluilla ja liikuntapaikoissa.

Lisätiedot ja hakeminen

Hae paikkaa 8.7. mennessä lähettämällä hakemus (jossa palkkatoive) ja ansioluettelo toiminnanjohtaja Maarit Viljakaiselle maarit.viljakainen@puijowolley.fi.

Työpaikan tiedot löydät TE-palveluiden sivulta https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/12383103?lang=fi. 

Toivomme, että tehtävään valittu aloittaa työssään 4.8. tai viimeistään elokuun 2024 aikana.

Tähän toimintaan olemme saaneet OKM:n jakamaa seuratukea.