Rekrytoidaan valmennuspäällikkö

24.5.2021

Puijo Wolley Juniorit on perinteikäs lentopalloseura, jossa tarjotaan tyttö- ja poikajunioreille lajivalmennusta ja kilpalentopalloa sekä lentopallon harrastus- ja kerhotoimintaa. Seurassamme on juniorijoukkueet lähes kaikissa ikäluokissa, minkä lisäksi kaksi joukkuetta pelaa naisten 2-sarjassa ja yksi joukkue 3-sarjassa. Harrastelentopallo kuuluu myös tarjontaamme.

Etsimme innostavaa ja kehityshaluista valmennuspäällikköä. Tehtäviin kuuluu seuravalmennuksen kehittäminen sekä pelaaja- ja valmentajapolun vahvistaminen. Valmennuspäällikkö on aktiivinen osa seuran pelillisen ja lajiosaamisen kokonaisuuden hahmottajana. Työssäsi suunnittelet joukkue- ja valmentajatarjottimen sekä huolehdit harjoitustilojen varaamisesta ja jakamisesta. Osallistut viikoittain joukkueiden arkeen ja jalkaudut kenttätyöhön valmentamaan ja kouluttamaan.

Riippuen tehtävään valittavan henkilön osaamisesta työ saattaa sisältää urheiluakatemian valmennusta.

Valmennuspäälliköllä tulee olla vahvaa laji- ja valmennusosaamista. Sinulla on näkemystä ja kokemusta seuratoiminnasta. Työ edellyttää joustavaa asennetta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet tiiminä toiminnanjohtajan kanssa mm. seuran tapahtumien järjestämisessä ja kehitätte seuratoimintaa yhteistyössä muiden puwolaisten kanssa. Työ edellyttää liikkumista harjoituspaikkojen välillä, joten oma auto on hyvä olla käytettävissä.

Työ alkaa 1.8.2021 tai työnantajan kanssa sovitusti. Tehtävä on puolipäiväinen, viikottaisin työajan toteutumisesta ja yksityiskohdista sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Palkkaus sopimuksen mukaan, työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo tulee lähettää toiminnanjohtajalle maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi


Lisätiedustelut

toiminnanjohtaja Maarit Viljakainen maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi tai 050 306 6889

puheenjohtaja Riikka Sabat riikka.sabat(a)gmail.com tai 040 718 7692