Seura tiedottaa

7.8.2023

TUTUSTU ELOKUUN KUUKAUSITIEDOTTEESEEN JA AJANKOHTAISIIN ASIOIHIN

 

Kauden avausinfo

Tervetuloa huoltajat ja kaikkien joukkueiden toimihenkilöt Puijo Wolleyn kauden avausinfoon tiistaina 15.8.2023 Neulamäen koulun auditorioon klo 17.00 alkaen.

Avausinfon aiheena alkavan kauden askelmerkit, joukkueiden toimihenkilöiden esittäytyminen ja joukkueiden järjestäytyminen sekä seuratoiminnan yhteiset asiat ja tapahtumat.

Toimintaan ilmoittaudutaan My Club-järjestelmän kautta

Ilmoittautuminen joukkueisiin on käynnissä. Seuran kotisivuilta löydät ohjeet myClubin käyttöönottoon, rekisteröitymiseen, sovelluksen lataamisen ja jäseneksi/joukkueeseen ilmoittautumiseen.

Klikkaa huollettavasi tai itsesi uudelle kaudelle jo tänään!

Liity jäseneksi: https://puijowolley.myclub.fi/flow/courses/5622676

Ohjeet: https://www.puijowolley.fi/myclub/


 Kausimaksut kaudella 2023–2024

Kausimaksu jakaantuu kahteen eri kustannuspaikkaan: seuralle ja joukkueelle. Kausimaksu kokonaisuudessaan siis kattaa pelimatkoja, ohjaajien ja valmentajien koulutusta, välinekuluja, sarjamaksuja sekä muita joukkueen toiminnasta aiheutuvia kuluja.  Joukkueen toiminnan ja sarjassa etenemisen mukaan voi joukkue sopia tarvittaessa lisäkausimaksun keräämisestä. Varainhankinnan merkitys (kumppanuudet, talkoot ja kampanjat) on tärkeä huomioida joukkueen taloutta laatiessa. Joukkueiden kulut kasvavat harjoituskertojen ja -keston sekä pelimäärien ja -matkojen kasvaessa.

Kausimaksut laskutetaan kahdeksassa (8) erässä. Johtokunnan vahvistamat kausimaksut kaudelle 1.8.2023- 30.6.2024 ovat ikäryhmittäin seuraavat:

• F-junnut, kausimaksu 290 € 
Maksu sisältää ohjatun harjoituksen kerran viikossa ja turnaukset.

• E-junnut, kausimaksu 500 € 
Maksu sisältää kaksi ohjattua harjoitusta viikossa ja turnaukset.

• D-junnut, kausimaksu 850 €
Maksu sisältää kolme ohjattua (min. 90 min) harjoitusta viikossa ja turnaukset.

• C- ja B-junnut, kausimaksu 850 € 
Maksu sisältää kolme ohjattua (min 90 min) harjoitusta viikossa ja osan turnauskuluista (sarjatason mukaan kulut)

• A-junnut, kausimaksu 610 €

• Aikuisjoukkueiden maksut: (pelaaja, joka ei ole enää juniori-ikäinen tai ei pelaa junnusarjoissa)

N1, N2, N3, M2 ja M3 on 240 € 


Kiri käyntiin Mehiläisen Oma Urheilu-sovelluksen lataamisessa – latauksella tienaat seuralle 5 €

Ensimmäinen yhteistyövuosi Mehiläisen kanssa on päättymässä ja seuramme on saanut runsaasti tukea seuratoiminnan kehittämiseen. Hoitopolku on ”suoristunut” ja on helposti saatavilla ja seurakoulutuksia yhteistyökumppanin suunnalta on tarjottu ja järjestetty säännöllisin väliajoin.

Lataa Oma Urheilu-sovellus – Miksi?

-        Jokainen lataus ja rekisteröityminen Puijo Wolley Junioreiden seurakäyttäjäksi kerryttää seuran tukipottia 5 €!

-        Saat käyttöösi monia mobiilietuja.

-        Myös Hammas Mehiläisen edut ovat käytössäsi.

-        Koko lähipiiri voi kirjata itsensä seuramme alle: ukit, mummin, kummit ja kaimat saavat olla seurakäyttäjiä.

Tirkisteleekö seuran työntekijät tai Mehiläisen henkilökunta sovelluksen käyttäjien tietoja?

-        Ei tirkistele. Mitään henkilötietoja lataajista ei näy seuran tai Mehiläisen suuntaan. Ainoastaan ladanneiden henkilöiden määrä näkyy kaikille sovelluksen käyttäjille.

Oma Urheilun lataaminen on helppoa ja löydät siihen ohjeet kotisivuiltamme. Tämä vaatii vain hetkisen sinulta, mutta sovelluksen lataamisella saat aikaan isoja asioita seuran ja Mehiläisen yhteistyössä!

Sovelluksen lataaminen, kirjautuminen puwolaiseksi ja se on siinä – seurabonusta kertyy huomaamatta. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/vamman-sattuessa-urheilu-mehilainen/


Ajankohtaiset asiat joukkueiden toimihenkilöille

 

Toimihenkilövalinnat ja joukkueiden järjestäytyminen uuteen kauteen

Toimihenkilöiden ja vanhempien keskuudessa pikaisesti järjestäytyminen kauteen 2023–2024! Kuka on joukkueenjohtaja, entä rahastonhoitaja? Vanhemmista apurinki valmennukselle?

 

Sarjoihin ilmoittautuminen on käynnissä

  • A-C-ikäisten ilmoittautuminen on avoinna. Näissä sarjoissa ilmoittautumisjärjestys on samalla poolivaiheiden turnausten järjestäjäranking.
  • D-E-ikäisten ilmoittautuminen sarjaan on avoinna ja päättyy alueittain, Idässä 10.9.
  • F-ikäisten ilmoittautuminen alkaa 1.9.

Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut, nyt se tapahtuu Suomisportin kautta. Ilmoittaminen vaatii ilmoittajalta Suomisport-tunnukset. https://torneopal.lentopallo.fi/taso/login.php

Tarkista ilmoittautumisen yksityiskohdat ja ohjeet https://junnulentis.fi/sarjailmoittautuminen/ ja https://www.ita-suomenlentopallo.fi/?x254192=1469914.


Tilavarausten tekeminen turnauksille

Joukkueenjohtajat: Voitte tehdä turnausten tilavarauksia, kunhan sarjailmoittautuminen on tehty ja näette rankingista, mille viikonlopuille järjestelyvuorot saattavat osua. Sovitelkaa saman ikäluokan muiden joukkueiden kanssa koulutilojen käyttöä, jolloin mahdollistuu mm. Neulamäen tasapuolinen käyttö sekä Kalevalan ja Studentian (mahdollisuus pelata useammalla lohkolla) käyttäminen.


Kouluttaudu uuteen kauteen – tsekkaa verkkokoulutukset

Valmentajana voi kouluttautua monella tapaa ja modernit verkkokoulutukset ovat äärettömän hyvä ja toimiva vaihtoehto kiireisessä arjessa. Tutki itsellesi sopivia vaihtoehtoja eri tahojen verkkokoulutuksista linkin kautta: https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/koulutus/.

-            Vastuullinen valmentaja

-            Et ole yksin (kiusaamisen ja epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisy ja selvittäminen)

-            Puhtaasti paras- ja Reilusti paras (antidoping, kilpailumanipulaatio/SUEK)

-            lähitoteutuksena tapahtuvista koulutuksista lisätietoa Lentopalloliiton tai Pohjois-Savon Liikunnan koulutuskalentereista


Puijo Wolleyn menossa mukana

https://www.puijowolley.fi/seura/jaseneksi/jasenedut/