Seura tiedottaa

4.9.2023

SYYSKUU 2023

Puijo Wolleyn kausi on pyörähtänyt käyntiin. Varmistathan, että alla olevat yksityiskohdat ovat osaltasi hoidettu kuntoon: 


• Toimintaan ilmoittaudutaan My Club-järjestelmän kautta
Ilmoittautuminen joukkueisiin on hyvä laittaa ajan tasalle. Seuran kotisivuilta löydät ohjeet myClubin käyttöönottoon, rekisteröitymiseen, sovelluksen lataamisen ja jäseneksi/joukkueeseen ilmoittautumiseen. 
Ilmoittautumiset kuntoon syyskuun aikana, niin seuralla ja joukkueiden toimihenkilöillä on tarpeelliset tiedot liikkujista ja heidän taustoistaan!
Liity jäseneksi: https://puijowolley.myclub.fi/flow/courses/5622676  
Ohjeet: https://www.puijowolley.fi/myclub/ 

Ongelmatilanteessa pyydä apua joukkueesi toimihenkilöiltä tai seuran toimistolta!

• Lataa Mehiläisen Oma Urheilu-sovellus – latauksella karttuu seurankin tukipotti!
Oma Urheilun lataaminen on helppoa ja löydät siihen ohjeet kotisivuiltamme. Tämä vaatii vain hetkisen sinulta, mutta sovelluksen lataamisella saat aikaan isoja asioita seuran ja Mehiläisen yhteistyössä!

Isovanhemmat, sukulaiset, tutut, työkaverit – kaikki voivat rekisteröityä seuran alle.
Kirjautumistunnus on MEHURHEILU.

Sovelluksen lataaminen, kirjautuminen puwolaiseksi ja se on siinä – seurabonusta kertyy huomaamatta. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/vamman-sattuessa-urheilu-mehilainen/ 

• Puijo Wolley Junioreiden vuosikokous järjestetään 20.9. klo 19.00 Neulamäen koulun auditoriossa. 
Kokouskutsu julkaistaan seuran kotisivuilla myöhemmin. Johtokuntaamme täydennetään uusilla jäsenillä. Otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan tai nykyisiin johtokunnan jäseniin, jos luottamustehtävä seuran kehitystyössä innostaisi sinua!

• Joukkueiden ja seuran GUTZ-kampanja starttaa 13.9. 
Jatkamme yhteistyötä sponsorimme GUTZin kanssa ja toteutamme yhteistyön koko seurana kaikissa joukkueissa. Joukkueille oma suora tuotto talkoosta.
Info- ja aloituspalaveri asiasta pidetään ke 13.9.2023 klo 17.00 Neulamäen koulun auditoriossa.
Jokaisesta joukkueesta tulee olla läsnä yhdyshenkilö, joka saa itselleen starttikassin tuotteineen sekä infon.


Ajankohtaiset asiat joukkueiden toimihenkilöille 


Lentopalloliitto velvoittaa lunastamaan toimitsija- ja valmentajapassin
Lentopalloliitto on tiedottanut, että joukkueiden vastuuvalmentajien on lunastettava toimitsija- ja valmentajapassi kaudella 2023–2024. Viiden (5) euron hintainen passi lunastetaan Suomisportista. Seurana toivomme, että myös muut toimihenkilöt lunastavat passin ja sitoutuvat näin myös Lentopalloliiton seuratoiminnan linjauksiin.

Seurakäyttäjätietojen päivittäminen Suomisporttiin
Seuran tulee ensi tilassa päivittää Suomisporttiin sekä pääkäyttäjä- ja seurakäyttäjäoikeudet.
Kaudelle 2023–2024 tulee isoja muutoksia tulospalvelun. Sarjoihin ilmoittautuminen ja seurojen tekemät seurasiirrot siirtyvät Torneopalissa Suomisport-tunnuksilla tehtäviksi. Tästä syystä henkilöt, jotka operoivat näiden tehtävien parissa (mm. jojot/joukkueyhdyshenkilöt), tulee olla listattuna Seuran seura-/jaostokäyttäjälistaukseen Suomisportissa. Käyttäjätietoja pääsevät päivittämään henkilöt, joilla on seuraan/jaostoon pääkäyttäjäoikeudet. Lähettäkää joukkueistanne lisättävien henkilöiden sukunimitiedon lisäksi henkilökohtainen sportti-ID numero.

Alueellisiin sarjoihin ilmoittautuminen tehtävä 10.9. mennessä
D-E-ikäisten ilmoittautuminen sarjaan on avoinna ja päättyy Idässä 10.9. Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut, nyt se tapahtuu Suomisportin kautta. Tarkista ilmoittautumisen yksityiskohdat ja ohjeet https://junnulentis.fi/sarjailmoittautuminen/ ja https://www.ita-suomenlentopallo.fi/?x254192=1469914.

Tilavarausten tekeminen turnauksille
Joukkueenjohtajat: Voitte tehdä turnausten tilavarauksia, kunhan sarjailmoittautuminen on tehty ja näette rankingista, mille viikonlopuille järjestelyvuorot saattavat osua. Sovitelkaa saman ikäluokan muiden joukkueiden kanssa koulutilojen käyttöä, jolloin mahdollistuu mm. Neulamäen tasapuolinen käyttö sekä Kalevalan ja Studentian (mahdollisuus pelata useammalla lohkolla) käyttäminen.

Kouluttaudu uuteen kauteen – tsekkaa verkkokoulutukset
Tutki itsellesi sopivia vaihtoehtoja eri tahojen verkkokoulutuksista linkin kautta: https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/koulutus/. 
- Vastuullinen valmentaja 
- Et ole yksin (kiusaamisen ja epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisy ja selvittäminen)
- Puhtaasti paras- ja Reilusti paras (antidoping, kilpailumanipulaatio/SUEK)