Seura tiedottaa

6.7.2022

HEINÄ-ELOKUU 2022

Ajankohtaiset asiat

·       Yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa – lue hoitopolusta, Oma Mehiläinen-applikaatiosta ja hyödyistä koko perheelle.

·       Kauden avaus ja infoilta Neulamäen koulun auditoriossa torstaina 4.8. klo 17.30–18.30 Lentisliikkari-D-ikäiset ja klo 18.30–19.30 C-A-ikäiset.

·       Harjoitukset käynnistyvät viikolla 32. Harjoitusvuorot tulevat seuran sivustolle heinäkuun aikana.


Rekisteröidy Mehiläisen Oma Urheiluun ja kerrytä seuran tukipottia

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja.

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon ja suunterveyden käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.

Seuran jäsenen tai perheenjäsenen tulee olla rekisteröitynyt Mehiläisen urheilunetti -järjestelmään, jotta terveyspalveluiden asioinnista (pl. suunterveys ja työelämäpalvelut) kertyy tukipottia seurallemme!

Rekisteröidy seuran sivustolle täällä. Lataa sen jälkeen OmaMehiläinen-applikaatio.

Kauden avaus torstaina 4.8.

Vanhempien ja joukkueiden toimihenkilöiden tapaaminen yhdessä seuran työntekijöiden kanssa järjestetään 4.8. Neulamäen koulun auditoriossa. Kulku tapahtumaan F-ovesta, koulun sisäpihan puolelta. Klo 17.30 pyydämme paikalle Lentisliikkarista D-ikäisiin kuuluvien lasten huoltajat ja joukkueiden toimihenkilöt ja klo 18.30 alkaen C-A-ikäisten huoltajat ja joukkueiden toimihenkilöt.

Pelaajilla on mahdollisuus mennä saliin pallottelemaan ja liikkumaan ohjatusti yhdessä uusien ja vanhojen joukkuekavereiden kanssa.

Sinustako joukkueenjohtaja tai valmentaja?

Joukkue ei voi toimia ilman joukkueenjohtajaa. Etsimme uusia tekijöitä joukkueiden taustalle eli haussa joukkueenjohtajia ja valmentajia! Isompien junioreiden joukkueisiin tarve myös lisä-hartioille. Nykäise nykyisiä toimijoita hihasta ja kysy lisää. Tervetuloa jengiin!

Seuratoiminnan tehtäviin koulutetaan ja toiminnassa tuetaan kauden aikana.

Poista työtaakan jumit tai lomauurastuksen kuorma hieronnalla

Hieroja Paul Davies palvelee kesälläkin Kuopion Satamassa, osoitteessa Kauppakatu 5. Ajanvaraus onnistuu soittamalla/Whatsappilla 050 3382747 tai sähköpostitse pdavies.hieronta(a)gmail.com. Puijo Wolley Junioreiden jäsenille ja heidän perheilleen jäsenhintaiset palvelut.