Seuramme etsii valmennuskoordinaattoria

5.7.2022

Puijo Wolleyssa valmennuskoordinaattori toimii seuran valmennuksen moottorina, jonka vastuulla on valmennuksen organisointi sekä kehittäminen. Työ vaatii vahvaa lentopallon lajiosaamista ja halua tartuttaa lajirakkaus uusiin harrastajiin.

Valmennuskoordinaattorina olet aktiivisesti mukana seuramme valmentajien ja pelaajien arjessa. Tuet ja kehität valmentajiamme lajiosaajina, rakennat yhdessä toiminnanjohtajan ja valmentajien kanssa seuralle vahvaa ja toimivaa pelaaja- ja valmentajapolkua, edistät lajin näkyvyyttä ja samalla toivottavasti harrastajamäärät kasvavat. Pelaajille ja heidän perheilleen olet lajirakkauden sytyttäjä ja innostaja. Työtehtäviin kuuluu jonkin verran kirjallista ja toimistossa tehtävää työtä mm. harjoitusvuorojen haku ja vuorojen jakaminen sekä muut seuratoiminnan kehittämistehtävät.

Luethan lisää työtehtävästä TE-palveluiden sivuilta. Toivottavasti juuri Sinä olet seuramme uusi valmennuskoordinaattori, jonka kanssa syyskausi pompahtaa kimmoisasti käyntiin!

Lähetä meillä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerro hakemuksessa varsinkin lentopallon lajiosaamisestasi ja valmennuskokemuksestasi. Otamme yhteyttä hakijoihin mahdollisesti jo hakuajan aikana. Hakemukset ja lisätiedustelut toimisto(a)puijowolley.fi ja 050 360 6889/Maarit Viljakainen (10.7. asti). 11.-31.7. ajalla tiedustelut puheenjohtaja Riikka Sabat 040 718 7692 tai varapuheenjohtaja Kari Paananen 044 737 6116.

Työ alkaa elokuun 2022 aikana, myöhäisempi aloitusajankohta neuvoteltavissa. Esitäthän palkkatoiveen hakemuksessasi.

Työ on osa-aikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työpaikkailmoitus  TE-palveluiden sivustolla