Syyskuun Energisin pelaaja on valittu

29.9.2021

Kuopion Energian ja Puijo Wolleyn yhteystyö tuotti ajatuksen Energisimmän pelaajan valitsemisesta ja palkitsemisesta kuukausittain. Yhteistyökumppanimme lahjoitti palkinnot ja meille jäi tehtäväksi valita palkittava pelaaja kauden 2021-2022 aikana. 

Energisin pelaaja on joukkueen arjen sankari, joka on yritteliäs, innokas ja rehti joukkuekaveri. Energisin pelaajaa tsemppaa ja kannustaa harjoituksissa ja peleissä sekä muuten vaan piristää kavereiden ja valmentajien arkea.

Syyskuun Energisimmäksi pelaajaksi valittiin D-pojissa pelaava Juho Ruuskanen. Valintaan vaikutti mm. Juhon suuri kiinnostus  kehittyä lentopallotaidoissaan, mikä näkyy harjoituksissa monipuolisena yrittämisenä.  Juhon saadessa palkinnon harjoituksissa, oli joukkue yhdessä valmentajien kanssa jutellut, millainen on energinen pelaaja. D-poikien mielestä heillä sellainen pelaaja on "innokas treenaamaan, hyvällä mielellä treeneissä, ei mökötä, kuuntelee valmentajien ohjeita ja tsemppaa myös muita".  Hienoa meidän D-pojat - loistavat asiat löysitte!

Lue alta Juhon haastattelu ja terveiset.


Nimi ja ikä: Juho Ruuskanen, 11 vuotta 

Kuinka pitkään olet harrastanut lentopalloa? Harrastatko muita lajeja?: Olen harrastanut lentopalloa reilun puoli vuotta. Tällä hetkellä minulla ei ole muita säännöllisiä harrastuksia. Ennen lentopalloa harrastin parkouria useamman vuoden ajan.  Pyörällä ajelen myös usein. 

Suosikkipuuhasi vapaa-ajalla?: Vapaa-ajalla pelailen konsoli- ja tietokonepelejä sekä harjoittelen erilaisia temppuja trampoliinilla. 

Millainen on hyvä joukkuekaveri?: Sellainen joka on kiinnostunut treenaamaan, kannustaa muita eikä arvostele toisten pelitaitoja. 

Millaiset treenit ovat hauskimmat/parhaimmat?:  Pidän syöttö- ja lyöntiharjoittelusta. Myös lihaskunto ja etenkin pomppuharjoitteet ovat kivoja. 

Onko sinulla esikuvaa/idolia lentopalloilijoiden joukosta? ”Fanitatko” ketään?: Minulla ei ole ketään varsinaista esikuvaa tai idolia lentopalloilijoiden joukossa. 

Terveisesi joukkuekavereille ja valmentajille.: Kiitos mukaville pelikavereille, teidän kanssa on mukava treenata lentopalloa.  Tuijalle ja Pekalle myös isot kiitokset, olette kivoja ja ammattitaitoisia valmentajia.