Talkoolaisia tarvitaan Viinijuhlille

16.5.2024

Kuopion kansainväliset Viinijuhlat järjestetään Matkustajasatamassa 28.6.-6.7.2024. Järjestäjänä toimii tutusti ja totutusti PeeÄssä. Puijo Wolley Juniorit on mukana tapahtumassa talkoolaisena.

Talkootyö tukee koko seuran  taloutta ja varallisuutta tai voit kohdentaa talkootyöstä saatavan tuoton valitsemallesi Puijo Wolley Junioreiden joukkueelle!

Talkootehtäviä on tänä vuonna vain tapahtumapäivinä. Talkoolaisten tulee olla täysi-ikäisiä.

Ilmoittaudu talkoovuorolle 

Vuonna 2024 talkootehtäviin ilmoittaudutaan www.talkoorekisteri.fi sivuston kautta. Luo tunnukset ja kirjaudu yllä olevan www-osoitteen kautta sivustolle. 

• Tili voidaan luoda Googlen tunnuksilla, jolloin palveluun ei tarvitse keksiä omaa salasanaa, koska kirjautuminen tapahtuu Google-tilin salasanalla. Talkoorekisteri ei saa tietää Google-tilisi salasanaa. Tili voidaan luoda myös toisella tapaa, jolloin kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. 

• PuWoTalkoot koodilla liittyminen talkooryhmään. 

• Merkitse nimesi perään joukkuetunnus esim. Lasse Lentopalloilija A-pojat. Näin tuoton kohdennus onnistuu oikealle joukkueelle. 

Talkoovuoroihin liittyminen 

HUOMIO! Talkoiden osalta tietyille joukkueille kokonaan varatut päivät ovat: 

pe 28.6. C-pojat

su 30.6. D-tytöt

ma 1.7. C-tytöt

Älä tee varauksia noille päiville, ellet edusta kyseistä joukkuetta. 

• Talkoopaikat-sivulta näet paikkakohtaisesti kaikki talkoovuorot. Talkootehtävät-sivulta näet tehtäväkohtaisesti kaikki talkoovuorot. 

• Klikkaamalla talkoopaikan nimeä (=Viinijuhlat 2024) näytölle avautuu kalenterinäkymä, josta voit selata vuoroja. 

• Klikkaamalla vuoroa näet lisätiedot ja pääset osallistumaan vuoroon. Voit myös katsoa vuoroja listanäkymässä klikkaamalla Lista-painiketta. 

• Ilmoita nimesi perässä joukkue, jonka hyväksi teet töitä. 

• Yksityishenkilönä osallistuva → vain oma nimi. 

Talkootehtävään osallistuminen on sitovaa. Ilmoittautumista ei pysty perumaan ja sijaisen hankkiminen on sinun vastuullasi. 

Lisätietoja: Ajantasaisen ohjeen löydät aina Talkoorekisterin alalaidasta, Apua-linkistä.