Tammikuussa energisiksi pelaajiksi valittiin Pihla ja Aki

23.1.2023

Uusi vuosi ja uudet energiset pelaajat

Yhteistyössä Kuopion Energian kanssa olemme saaneet viime kaudesta lähtien ilahduttaa ja kannustaa junioripelaajiamme. Jälleen kerran palkitsimme kaksi energistä pelaajaa yhteistyökumppanimme lahjoittamilla palkinnoilla. 

Energinen pelaaja on joukkueensa kannustaja, innostaja ja ilahduttaja, joka omalla esimerkillään luo hyvää ja turvallista ilmapiiriä joukkueessaan, on kaveri kaikille ja omalla tekemisellään auttaa myös valmentajia harjoitusten sujuvuudessa. Energinen pelaaja huolehtii myös pelikaverin viihtymisestä joukkueessa.

E-junioreiden Tiikeri-joukkueessa pelaava Pihla Soininen pokkasi tammikuussa palkinnon. Pihla on pirteä ja osallistuu harjoituksiin aina iloisella mielellä. Kokemusta pelaamisesta on tullut hienosti tämän kauden aikana ja tiikerisarjalaisten peli-ilo ja -ilme on Pihlan sekä kaikkien joukkuekavereiden ansiosta ollut aina hieno. Kannustaminen ja innokas osallistuminen harjoituksiin ovat Pihlalle tuttua juttua.

B-pojat musta-joukkueesta palkinto jaettiin Aki Huikarille. Aki on pitkänlinjan pelimies, jonka sitoutuminen lajiin, harjoitteluun ja joukkueeseen näkyy siinä, että nuorimies kulkee harjoituksiin Suonenjoelta. Aki on joukkueen harjoituksissa ja peleissä hyvällä otteella mukana, tsempaten siinä sivussa joukkuekavereita.

Onnea palkituille ja menestystä kevään peleihin!