Työllistämme vielä yhden nuoren syksyn aikana

1.8.2022

Toinen paikka vielä täyttämättä! Pari vaihtoehtoa työtehtäviin tarjolla:

1. Jos olet yli 18-vuotias, sinulle sopisi reilun parin viikon itsenäinen iltatyö niin otapa yhteyttä. Työ alkaisi jo ensi viikolla tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikka Neulamäessä. Kevyt työ, mutta vastuullinen!

2. Lentopallon valmennus ja lajiin pariin tutustuttaminen kiinnostaa. Voisit tehdä sitä jopa arkipäivien aikana. Iltaisin myös vapaata ja voisit osallistua harjoituksiin vahvistaen valmentajien käsivarsia. Saatat myös olla näppärä "toimistohommissa", joten niitäkin sulle voisi tarjota.


Hae töihin vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi. Laitathan liitteeksi myös ansioluettelosi.

Hakemukset elo-syyskuun jaksoon su 7.8.2022 mennessä maarit.viljakainen@puijowolley.fi. Palkka työssäolojaksolta n. 580 €. Sopivan hakijan löytyessä tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Tähän työllistämiseen olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön kesätyöllistämistukea. Tuki myönnettiin meille Pohjois-Savon Liikunta ry:n kautta. Tuen suuruus yhtä työntekijää kohden on 700 € (summa sisältää palkkauksen sivukulut).

Kysy rohkeasti lisätietoja maarit.viljakainen@puijowolley.fi tai 050 306 6889.