Valmennuskoordinaattori valittu tehtäväänsä

16.8.2022

Puijo Wolleyn valmennuskoordinaattorina aloittaa 29.8. seuratoiminnan moniottelija Timo Leikas. 

Timo tunnetaan pelikentiltä ja yli kymmenen vuotta kestäneestä ammattimaisesta lentopallourastaan. Meriittilistalta löytyy yksi SM-pronssi ja yksi Suomen Cupin hopea. Neljännet sijat ovat tulleet sitäkin tutummiksi.  Seuratyöstä työ kokemusta toimiminen Leppävirran Virin seuratyöntekijänä. Siellä tehtäviin kuului liikunnallisen ja urheilullisen puolen lisäksi myös myyntiä ja markkinointia. Fysioterapeutin koulutus ja kokemus personal trainerina toimimisesta tuo näkemystä, kokemusta ja osaamista myös lentopallovalmennukseen. 

Moneen mukaan ehtivällä Timolla on alkava lentopallokausi täynnä palloilua ja urheiluhallit tulevat nyt tutuksi myös valmentajan roolissa. Puijo Wolleyn naisten Mestaruusliigajoukkueen ja Kuopion alueen urheiluakatemian valmennus sekä alkava valmennuskoordinaattorin tehtävä junioripuolella pitävät siitä huolen. 

Sähköpostiosoitteeksi tälle monipuoliselle, taiteen ja kulttuurin ystävälle tulee timo.leikas@puijowolley.fi ja puhelin annetaan kouraan, kunhan mies seuran uusiin toimistotiloihin saapuu aamukahville vajaan parin viikon päästä.

Tervetuloa hommiin Timo!