Viinijuhlat käynnistyvät 30.6.

29.6.2022

Tarkennettuja toimintaohjeita

Kuvasta 1 näet talkoolaisten kannalta oleelliset paikat ja Viinijuhla-alueen kartan. 

Kuvasta 2 näet paikkojen selitykset ja erittäin lyhyet toimintaohjeet.

Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja päivitetyn liitteen sisältöön

Vuoron alussa kokoontuminen aina Wanhan Sataman takana Staff-taukotilassa. Siinä on hyvä tarkistaa, että kaikki ovat tulleet paikalle ja jokainen tietää, mitä tehdään ja miten tehdään. Muistakaa pukea huomioliivit ja kiinnittää staff-kortti siihen. Vuoron jälkeen huomioliivin palautus samaan paikkaan seuraavia varten.

PeeÄssä järjestää meille alueen siistimiseen tarvittavat tarvikkeet. Siivousvälineet, hanskat ja muut tarvikkeet löytyvät staff-alueen kontista. Huom! Kannattanee varautua myös omilla hanskoilla, jos varasto hupenee ja tilalle ei saada hanskoja välittömästi.

Taukotila on myös ruokailua ja wc-käyntejä varten. Sopikaa oman vuoron henkilöiden kanssa, kuinka porrastatte taukojanne. PeeÄssä toimittaa taukotilaan juomista, omat eväät mukaan tai ostaa voi ruokaa myös myyntikojuista.

Taukotilan kontista löytyy seuran nimellä varustettu muovikassi, jossa on talkoolaisten yhteystiedot ja vuorolistaus. Uusi, päivitetty vuorolistaus tulee alkuviikosta.

Roskien, tölkkien ja pullojen keräämistä tehdään koko illan ajan. Roskisten liikuttelua ja täysien vaihtoa tyhjiin pyritään tekemään myös keikkojen aikana. Isohkot, lasinkeräykseen tarkoitetut jäteastiat vaihdetaan niiden täyttyessä keikkojen välissä. Lasinkeräysastiat painavat paljon ja vaativat paria henkilöä liikkuakseen. Muistakaa sulkea jäteastioiden kannet, kun jätätte ne huoltoportin läheisyyteen keräysalueelle.

Sekajätepussit heitetään niille varattuun puristimeen ja tyhjiin jäteastioihin laitetaan uudet jätesäkit. Lasinkeräysastiat jätetään odottamaan aamua, jolloin jäteauto käy ne tyhjentämässä. Ravintoloista ja ravintolateltoista kerättävät palautuspullojen ja tölkkien säkit kuljetetaan samalla alueelle. Ravintolahenkilökunta laittaa säkit noutovalmiiksi, joten käykää ravintoloissa säännöllisesti hakemassa niitä.

Puijo Wolleyn talkoolaisten tehtäviin kuuluu ravintola- ja VIP-alueiden, torin ja käytävien sekä ravintolatelttojen alueiden siivous. WC-tilat/baja-majat eivät ole meidän siivottavia.  Noilta alueilta kuuluu kuitenkin kerätä näkyvät roskat pois. WC-paperia löytyy lisää läheltä EA-telttaa/Satamakadun puoleisen "baja-majakujan" luona olevasta mustasta teltasta. Sieltä voi antaa paperia juhlakansalle, jos kuuluu kommentteja loppuneesta paperista.

Apua voi kysyä tarvittaessa keneltä tahansa PeeÄssän henkilökuntaan kuuluvalta. Tapahtuma-alueen ravintolapäällikkö Henriikka Hiltunen ei ole koko aikaa tavoitettavissa. Seuran puolesta asioista vastaa Maarit Viljakainen (p. 050 3066889). Liittymällä tapahtumaa varten perustettuun Whatsapp-ryhmään saat tietoa asioista, voit kysyä matalalla kynnyksellä ohjeita, ilmoittaa myöhästymisestäsi tai antaa seuraaville tulijoille tilannetietoja illan kulusta. Liittyminen ryhmään onnistuu tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/J5b1FdKawDA4L9RJWwQkc5 

Mikäli sinulla ei ole vielä Staff-korttia, ota pikaisesti yhteys Maaritiin. Voit myös sopia, että samassa vuorossa oleva työkaveri tuo kortin sinulle huoltoportille ja pääset siten vuorollesi. Kolmen vuoron tekijät, pyytäkää passinne Maaritilta torstain jälkeen (noudettavissa alueelta to 30.6. klo 16-21.00).