Alkusyksyn asiat joukkueille ja tiedoksi koteihin

9.8.2022

Muistilistaa ja ajankohtaisia asioita alkusyksyyn

Kauden avaus- ja infoilta pidettiin viime viikolla ja tähän uutiseen on koottu muutamia tärppejä illan sisällöstä. Lisäksi löydätte tutustuttavaksi osallistujien kanssa läpikäydyt asiat eli Seuraesittelyn ja Kauden avausinfon. Tutustuttehan niihin huolella, sillä molemmissa on paljon tietoa seuran toiminnasta ja tulevan kauden asioista!

Muutamia nostoja, jotka on hyvä muistaa joukkueissa ja pelaajien sekä vanhempien joukossa:

  • Seura-asutilaus on käynnistynyt! Asutilaus tulee olla koottuna ja lähetettynä Intersportiin 22.8. mennessä. Tuon jälkeen asutilaukset ovat ilman muuta mahdollisia ja toivottuja, mutta niistä huolehtivat sitten joukkueenjohtajat erikseen sopien. 
  • Joukkueenjohtaja - ilmoita joukkueesi sarjaan! Ohjeet sarjailmoittautumiseen ja siihen liittyvät aikataulut löytyvät kotisivuiltamme tai Itä-Suomen lentopallon sivuilta. 
  • Urheilu Mehiläinen - lataa Mehiläisen sovellus ja linkitä seura. Seuralle bonusta ja sinulle asiantuntevaa, nopeaa ja sujuvaa palvelua niin Urheilu Mehiläisen kuin "tavan" Mehiläisen puolelta. Lue lisää ja ohjeet seuran hoitopolusta
  • Syysturnaus järjestetään 10.-11.9. Varaa viikonloppu kalenteriisi, talkoolaisia tarvitaan kouluille mm. kioski- ja ruokailu-, kirjuri- ja tuomari- sekä rakennustehtäviin. Kaikki yhdessä, jolloin kukaan ei jää hommiensa kanssa yksin.
  • Kaikki pelaajat palauttavat pelaajalomakkeen
  • Seuran jäsenyys kannattaa - myös muut perheenjäsenet tervetulleita seuraamme! Seuran jäsenyys on myös keino vaikuttaa seuratoimintaan, sen kehittymiseen ja lentopallon aseman kohenemiseen. Tule mukaan seuran toimintaan, aloita se liittymällä jäseneksi. Jäsenedut löytyvät seuran kotisivulta Seura-välilehdeltä.
  • GUTZ varainhankinta uutena projektina syksyyn. Tästä ei voi tulla muuta kuin hyötyä, joten koeponnistetaan tämä juttu uutena keinona parantaa taloutta. Syyskuussa aloitetaan kampanja, joukkueille lisäinfoa luvassa lähiaikoina. 

Tervetuloa syksy ja uusi kausi!