Joulukuun kuukausitiedote

8.12.2022

JOULUKUU 2022

Ajankohtaiset asiat

Joululahjat seuramme yhteistyökumppaneiden kautta?

Aineettomia, hyvän mielen ja hyvinvoinnin lahjoja voit hankkia:

Eleveta hieronta- ja hyvinvointi - Joulukuun tarjous

-15 % kolmen tai viiden kerran hierontalahjakorteista
-15 % kaikista Incrediwear tuotteista

Hair & Beauty Loft

Saatavilla lahjakortit: parturi-kampaamopalvelut, ripset ja kulmat, sokeroinnit sekä kynsipalvelut niin sormille kuin varpaillekin.

Intersport Kuopio

Juoksu, kuntosali, hiihto, laskettelu, luistelu, palloilulajit - kaikki liikuntaan, urheiluun ja ulkoiluun tarvittavat vaatteet ja välineet sekä lahjakortit paikallisesta ja palvelevasta Intersportista. Puijo Wolleyn jäsenkortilla alennusta ostoksistasi!

Kunnonsali Kuopio

Helpota lähipiirin paluuta liikunnalliseen arkeen ja hanki lahjakortti tai jäsenyys Kuopion Kunnonsalille. 

Harrastamisen tukea haettavissa seuran ja yhteistyökumppaneiden tukirahaston kautta

Puijo Wolleylla on oma rahasto, josta jaamme tukea, jotta harrastuksen kustannukset eivät olisi este lentopalloharrastukselle Kuopiossa. Rahaston tarkoitus on tukea perheitä harrastusmaksuissa niissä tilanteissa, kun taloudelliset tai sosiaaliset haasteet kuormittavat perhettä, ja uhkaavat keskeyttää tai estää lapsen ja nuoren harrastamisen.

Jaettavan tuen määrä on max. 50 €/kk, kuitenkin siten, että tilikauden aikana tukea voidaan maksaa enintään 150 €/hakija. Jo erääntyneisiin kausimaksuihin ei voi hakea tukea. Lisätietoa luettavissa https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/tukea-harrastamiseen/.

Kevätkauden kausimaksut laskutetaan tammikuussa. Tutustuttehan tukirahastoon ja hakuohjeisiin – ottakaa rohkeasti yhteyttä. Muita harrastamisen tuen reittejä esitellään myös kotisivuilta löytyvän ohjeistuksen yhteydessä.

Seuran maksuohjeet ja kausimaksujen käytännöt luettavissa https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/kausimaksut/ ja lisätietoja PDF-tiedostosta ”Kausimaksut ja maksuehdot PuWo”.

Harrastevuoro sunnuntaisin kevätkaudella 2023

Sunnuntain vakiovuorolle klo 18.30–20.00 kokoontuvat lentopallon harrastepelaajat. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita!

Mikäli olet ilmoittautunut harrastevuorolle kausimaksulla kattaa se automaattisesti sekä syys- että kevätkauden. Lähetämme sinulle automaattisesti kevätkauden laskun helmikuun 2023 aikana. Poisjäänneistä tulee ilmoittaa seuran toimistolle.

Harrastevuorolla voi myös käydä pelaamassa kertamaksulla (10 €/kerta). Maksu onnistuu käteisellä tai Mobile Paylla. https://www.puijowolley.fi/joukkueet/harraste/