Palloile paikalle

18.8.2022

Lentopallon harjoitus- ja kilpailukausi on käynnistynyt

Puijo Wolley starttasi lentopallokauteen 2022-2023 viikolla 32 ja harjoitukset ovatkin päässeet hyvin vauhtiin Neulamäen koululla sekä muissa Kuopion kaupungin liikuntapaikoissa. Joukkueisiin on tullut mukavasti mukaan uusiakin harrastajia, mutta tilaa riittää vielä! Tervetuloa siis kokeilemaan lentopalloa harrastusmielessä, niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. 

Kotisivuiltamme löydät hyvin tietoa harjoitusajoista ja -paikoista. Suosittelemmekin lukemaan lisätietoja Ohjeita sarjakauteen- ja Joukkueet-välilehdiltä. Lisäksi haluamme muistutella Kuopion kaupungin Sporttikortti-kampanjasta, joka on kohdennettu kuopiolaisille alakoululaisille. Aikuisille suunnattu Harrastelentopallo on sunnuntai-iltaisin Neulamäessä. Siellä pääsevät pelaamaan ja liikkumaan kaikentasoiset lentopallosta innostuneet aikuiset. Harrastevuorolle osallistutaan kausi- tai kertamaksulla. Tiesithän, että meillä voit maksaa myös ePassilla?

Lisäkysymyksiä toimintaan liittyen voi laittaa seuran toimistolle puh. 050 3066889 tai maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi.